Samsung Galaxy M22 özellikleri netleşti - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy M22 özellikleri netleşti

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-24 18:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Kore merkezli akıllı cihaz üreticilerden Samsung, akıllı telefon serisini genişletmek adına harekete geçti. Şirketin yeni uygun fiyatlı Galaxy M22 modelinin teknik özellikleri netleşti. 

Pazar payının önemli bir kısmını fiyat performans odaklı akıllı cep telefonlardan elde eden Samsung, ürün serisini genişletmek adına harekete geçti. Son olarak ise geçtiğimiz hafta içerisinde Galaxy F52 modelinin tanıtımını yapan şirket, şimdi de uygun fiyat etiketine sahip olan Galaxy A22 modeliyle kullanıcıların karşısına çıkmak adına hazırlıklara başladı. Konuyla ilgili olarak elde edilen sızıntı bilgilere göre şirketin Şubat ayı içerisinde çıkarmış olduğu A32 ile aynı aynı özellikler üzerine kurulan telefon bu modelin yeniden piyasaya sürülmüş hali olarak değerlendiriliyor.  Teknik detayları da ortaya çıkan bu akıllı cihazın bazı özellikleri de ortaya çıktı. 

Samsung Galaxy S21 FE için geri sayım başladıSamsung Galaxy S21 FE için geri sayım başladı

Samsung Galaxy M22 özellikleri

Gücünü MediaTek’in Helio G80 işlemci sisteminden alan Hüney Kore merkezli Samsung Galaxy M22, özellikleriyle giriş seviyesinde yer alıyor. Daha önce de Galaxt A32 modelinde kullanıcıların karşısına çıkan bu işlemci, 12 nm üretim süreci ve Mali-G52 MC2 dahili grafik işlem birimi ile dikkatleri üzerine çekiyor. Son zamanlarda standart bir hal alan 4 GB RAM kullanan akıllı cep telefonlar, maalesef ki kullanıcılar için farklı bir RAM seçeneği sunmuyor. 

Samsung Galaxy M22'nin kamera kısmında ise 13 megapiksel öz çekim kamerası yer alıyor. Bunun yanı sıra cihazın arka kısmında ise 48 Megapiksel, çözünürlüğündeki kamerayla geliyor. Batarya noktasında da A32 ile benzer özelliklerle sunulacak olan Galaxy M22, 6000 mAh kapasiteli devasa bir pile sahip. Mavi, siyah ve beyaz renk seçenekleri ile gelmesi beklenen bu akıllı telefonun uygun fiyat etiketleriyle ön plana çıkması bekleniyor. Her ne kadar cihazın kısa bir süre içerisinde tanıtılması bekleniyor olsa da maalesef ki kesinleşmiş bir durum söz konusu değildir. 

 


Samsung Galaxy S22 Ultra kamerası ile dikkat çekecekSamsung Galaxy S22 Ultra kamerası ile dikkat çekecek
Samsung Galaxy F52 5G özellikleri ve fiyatı sızdırıldıSamsung Galaxy F52 5G özellikleri ve fiyatı sızdırıldı
Uygun fiyatlı Samsung Galaxy M12 satışta: Fiyatları ve özellikleriUygun fiyatlı Samsung Galaxy M12 satışta: Fiyatları ve özellikleri

PAYLAŞ