Samsung Galaxy M22 detayları ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy M22 detayları ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-22 15:45:01
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung, yeni orta seviye akıllı telefon modeli Galaxy M22 cihazına ait teknik özellikler ortaya çıktı. Akıllı telefon pazarında sadece amiral gemisi değil her segmente hitap eden Samsung, yeni uygun fiyatlı ve yüksek özellikleri ile dikkat çeken Galaxy M22 ile karşımıza geliyor. Dün henüz Galaxy M32 modeli tanıtılan Samsung’un şimdi ise Galaxy M22 cihazı ile gündeme geldiğini görüyoruz. Gerçekleştirilen sızıntılara göre Galaxy M22’nin 25W hızlı şarj desteği olacak. Bu model orta seviyeye yönelik oldukça iyi bir hızlı şarj oranı olurken, Galaxy M22’nin diğer özellikleri neler gelin bakalım.

İlk etapta Mayıs ayında karşımıza gelen Samsung Galaxy M22 modeli markanın orta seviye cihazları arasında yer alacak. Henüz tanıtımı yapılmayan Galaxy M22 modeli tüm özellikleri ile belli oldu diyebiliriz. Bugün ise cihazın hızlı şarj detayı netleşti diyebiliriz.

Samsung'un AMD GPU'ları gecikebilirSamsung'un AMD GPU'ları gecikebilir

Samsung Galaxy M22 ortaya çıktı

Daha önce 15W hızlı şarj desteği ile yetersiz bulunan Samsung’un orta seviye cihazlar artık 25W desteğiyle geliyor. Dün 25W hızlı şarj özelliğine sahip olarak tanıtılan Galaxy M32 sonrasında Galaxy M22 modeli de 25W hızlı şarj ile gelecek. Diğer yandan 6.4 inç büyüklüğünde 90 Hz yenileme hızına sahip olan bu modelde Super AMOLED Infinity-U ekran ile geliyor. Galaxy M22’de de M32 cihazında olduğu gibi 6000 mAh’lik bir batarya ile karşımıza çıkıyor.

Performans tarafında MediaTek Helio G80 yonga setinden güç alacak olan Galaxy M22, 4 GB ve 6 GB RAM belleğine sahip olacak. 64 GB ve 128 GB dahili depolama olarak gelecek M22 modelinin ön tarafında 13 MP’lik sensör ve arka tarafında ise 48 MP’lik sensör ile geliyor. Galaxy M22, güç tuşuna entegre parmak izi sensörü ile 4K video kaydı ve USB 2.0 Type-C gibi bağlantı noktası özellikleriyle geliyor.  


Samsung akıllı saatlerin geleceğini açıklayacakSamsung akıllı saatlerin geleceğini açıklayacak
Samsung en ucuz Chromebook modellerinden birini daha anıttıSamsung en ucuz Chromebook modellerinden birini daha anıttı

PAYLAŞ