Samsung Galaxy M22 çift sim ile gelebilir - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy M22 çift sim ile gelebilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-23 18:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung’un önümüzdeki günlerde piyasaya süreceği Galaxy M22 modeli, Geekbench sonrasında şimdi ise Bluetooth SIG sitesinde görüldü. Akıllı telefon pazarında en çok modele sahip olan şirket Samsung, orta seviye model ailesine bir yenisini daha ekliyor. Şuan için birkaç telefon üzerinde çalışmalarını sürdüren Samsung, Galaxy M22 modelini önümüzdeki günlerde resmen piyasaya sürecek. Modele dair birçok sızıntı detayları karşımıza gelirken, sertifikasyon sitelerinde daha çok gözüktü. Şimdi ise temel özellikleri ile Geekbench performans testinde gözüken Galaxy M22, Bluetooth SIG sitesi tarafında da onaylandı. Lansmanın çok yakın zamanda olacağı modelin artık piyasaya sürülmek için hazır olduğunu belirtelim.

Samsung Galaxy M22, Bluetooth SIG sitesinde gözüktü

Samsung akıllı saatlerin geleceğini açıklayacakSamsung akıllı saatlerin geleceğini açıklayacak

Bluetooth SIG sertifikası ile belli olan modelin model no gözüküyor. Buna göre Galaxy M22’nin SM-M225F_DS model numarasına sahip olacağı ve Bluetooth 5.0 desteği ile geleceği ifade ediliyor. Diğer yandan geçmişte yer alan sızıntılar ile beraber M22’de yer alacak özelliklere bakacak olursak orta seviye bu modelde HD+ çözünürlüklü 6.4 inç Super AMOLED bir ekranla gelecek. İşlemci seti tarafında MediaTek Helio G80 işlemcisine sahip olacak modelde 4 GB RAM bulunması bekleniyor. Kamera noktasında ise Galaxy M22’in arka tarafında 48 megapiksel çözünürlüğe sahip olan ana kamera bulunacak. 8+2+2 megapiksel yardımcı sensörler yer alacakken ön tarafta ise 13 megapiksel selfie kamera bulunacak.

Pil ömrü noktasında M22’nin büyük bir pil ile gelmesi bekleniyor. A22 modelinde 5000 mAh pil yer alırken, M22’de ise 6000 mAh’lik bir pilin bulunması bekleniyor. Renkler tarafında ise siyah, mavi ve beyaz renk seçenekleri bulunacak. Galaxy M22 modeli hakkında bilinenlerin bunlardan ibaret olduğunu belirtelim. Modelin yakın zamanda resmi olarak tanıtılması bekleniyor.  


Samsung en ucuz Chromebook modellerinden birini daha anıttıSamsung en ucuz Chromebook modellerinden birini daha anıttı
Samsung Galaxy M22 detayları ortaya çıktıSamsung Galaxy M22 detayları ortaya çıktı

PAYLAŞ