Samsung Galaxy M21 tasarımı ve tanıtım tarihi - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy M21 tasarımı ve tanıtım tarihi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-10 21:31:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Koreli akıllı telefon sektörünü dev ismi Samsung, Galaxy M21 ismini verdiği akıllı telefonu için yeni bir poster çalışması yaptı. Resmi olarak yayınlamadan önce sızdırılan posterin içeriğinde cihazın çıkış tarihi ile birlikte akıllı telefonun baz tasarımsal özellikleri de ortaya çıkmış oldu.

Akıllı telefon dünyasının en büyük simgelerinden birisi olan Samsung'un Galaxy M21 adını verdiği modeli Hindistan'da 16 Mart tarihinde çıkış yapacak. Çıkış tarihi bu kadar yaklaşan bir cihazla ilgili donanımsal ve tasarımsal yönlerinden yeni bilgiler de ortaya çıkıyor. 

Samsung 5G akıllı telefonla satışlarında da liderliğini koruyorSamsung 5G akıllı telefonla satışlarında da liderliğini koruyor

Güney Koreli teknoloji firması Samnsung, yeni akıllı telefonu Galaxy M21'in çıkış tarihine resmilik kazandıran ve cihazın tasarımını kullanıcılara gösteren bir poster hazırladı. Resmi olarak tanıtılmasından önce sızdırılan bu poster, cihaza ilk bakışı atmamız için imkan sağladı. Galaxy M21'in tasarım çalışmasının Galaxy A ve M serisindeki cihazlara oldukça benzediğini söylememiz gerekiyor ancak Galaxy M21’in çentik tasarımının Galaxy M20’ye göre biraz daha farklı olduğu da görülebiliyor.

Samsung Galaxy M21 tasarımı ve özellikleri

samsung galaxy m21 poster

Cihazın küçük tasarım farklarıyla birlikte Galaxy M20'nin tasarım yönünden ayrıldığı söylenebiliyor Ayrıca cihaz, Galaxy M31'e de fazlasıyla benzerlik gösteriyor. Telefonun sağ tarafından ses açıp kapatma ve güç düğmelerinin olduğu görülüyor. Çentik kısmının da oldukça ince bir yapıya sahip olduğu görülüyor.

Cihazın donanım kısmına geçtiğimiz zaman 91mobiles'ta yer alan habere göre Galaxy M21, Galaxy M30s ile benzer donanım özelliklerini bünyesinde barındırıyor olacak. Bu durum da cihazda 6,4 inç, Super AMOLED, Full HD+ bir ekran bulunacağı anlamına geliyor. 128 GB dâhili depolama alanına sahip olacak olan cihaz, Exynos 9611 işlemci ve 6 GB RAM ile gelecek. Depolama alanı microSD kart ile genişletilebilecek olan telefon, Android 10 ile kutusundan çıkacak.

Günümüzün vazgeçilmez aleti akıllı telefonların olmazsa olmaz donanımlarından birisi olan kamera yönüne bakıldığı zaman Galaxy M21'in arka yüzünde üçlü kameranın yer aldığı görülüyor. Arka yüzeyde yer alan kamera üçlüsü 48 MP ana sensör, 8 MP ultra geniş açılı lens ve 5 MP derinlik sensöründen oluşacak. Cihazın ön yüzünde ise 16 MP çözünürlüğe sahip bir öz çekim kamerası yer alacak.

Cihazın güvenliğini telefonun arka tarafında yer alacak olan parmak izi okuyucu sensör ile sağlanacak. Bağlantı özelliklerine bakıldığında Dual 4G VoLTE, çift bant Wi-Fi, Bluetooth 5.0, GPS+ GLONASS ve USB Type-C destekleri göze çarpıyor. 6.000 mAh gibi oldukça güçlü bir bataryaya sahip olacak olan cihazda 15 W hızlı şarj desteği de yer alacak.


Samsung cihazları Netflix HD ve HDR desteğine kavuştu!Samsung cihazları Netflix HD ve HDR desteğine kavuştu!

PAYLAŞ