Samsung Galaxy M20 nasıl olacak? - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy M20 nasıl olacak?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-17 10:05:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Donanım

Güney Kore menşei olan Samsung, herkes tarafından merakla beklenen telefonu Galaxy M20’nin özellikleri belli oldu. Herkesin hakkında uzun zamandan beri konuştuğu bu cihazın özelliklerini öğrenmek istiyorsan, doğru haberi okuyorsun demektir.

Akıllı telefon pazarının devi olan Samsung’un yeni M serisi oldukça iddialı bir şekilde pazara geliyor. Elde edilen rapor bilgilerine göre serinin ilk ortaya çıkan akıllı telefonu Samsung Galaxy M20 olacak. Bu cihaz, 6.3 inç ekran büyüklüğüne sahip olacak. Aynı zamanda 2340 x 1080 ekran çözünürlüğü ile kullanıcıların karşısına çıkacak olan bu telefon, birçok özelliklerinde iddialı. Bu yılın modası olan su damlası çentikli ekrana sahip olması beklenen Samsung Galaxy M20, Exynos 855 işlemciden gücünü alacak. Kamera özelliklerine değinecek olursak ise arka tasarımında 13 MP ve 5 MP çözünürlüğünde 2 adet kamera göreceğimiz kesin.

Samsung'tan batarya ömrü uzun telefon; Galaxy M20Samsung'tan batarya ömrü uzun telefon; Galaxy M20

Samsung'un yeni akıllı telefon serisi: Galaxy M

Anrodi 8.1 OREO işletim sistemi ile çıkan cihaz, toplamda 183 gram ağırlığına sahip

5 bin mAH batarya büyüklüğüne sahip olan cihaz, şarj konusunda oldukça başarılı görünüyor. Aynı zamanda 3 GB RAM ile karşımıza çıkan Samsung Galaxy M20, 32 GB dahili depolama alanı bulunduruyor. Kutusundan ise direkt olarak Anrodi 8.1 OREO işletim sistemi ile çıkan cihaz, toplamda 183 gram ağırlığına sahip olduğunu sizlere söylemek istiyorum. 28 Ocak tarhinde ilk tanıtımı gerçekleşecek olan bu cihazı, herkes büyük bir heyecanla bekliyor.


Galaxy M30, Exynos 7885 işlemci ve Android Oreo işletim sistemi ile birlikte geliyorGalaxy M30, Exynos 7885 işlemci ve Android Oreo işletim sistemi ile birlikte geliyor
Merak edilen Samsung Galaxy M serisi detayları geldiMerak edilen Samsung Galaxy M serisi detayları geldi

PAYLAŞ