Samsung Galaxy M20 Detayları Ortaya Çıktı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy M20 Detayları Ortaya Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-14 14:45:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli şirket Samsung’un yeni 2019 yılı ile beraber orta segmente yönelik yeni modellerini duyurması bekleniyor. Alışık olduğumuz A ve J serisi modelleri haricinde şirketin şimdi ise yeni M serisi modelleri ortaya çıktı. Bir süredir sızıntılarını gördüğümüz bu modelin Samsung Galaxy M20 olarak karşımıza gelmesi bekleniyor. Yeni Galaxy M20 serisine yönelik tasarım detayları ve teknik özellikleri sızdırılırken, modelin orta segmentin iddialı bir cihazı olması bekleniyor. Cihazın başlıca belli olan özelliklerine bakacak olursak modelde 5.6 inç ekran boyutuna sahip 1080 x 2340 piksellik Full HD+ çözünürlüklü bir ekranı olması bekleniyor. Bu ekran ise Samsung’dan alışık olduğumuz Super AMOLED bir panele sahip olacak.

Yeni Galaxy M20 Orta Segmentin İddialısı Olacak

3 Kameralı Galaxy A7 İçin Pie Müjdesi Geldi3 Kameralı Galaxy A7 İçin Pie Müjdesi Geldi

İşlemci tarafına bakacak olursak modelin Exynos 7885 işlemcisinden gücünü alması bekleniyor. 3 GB RAM belleğinin yer alacağı Galaxy M20’de 32 GB dahili depolama bulunacak. Ayrıca bu yeni cihazın 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolamalı bir başka versiyonunu da bulunması bekleniyor. Teknik detay tarafında ise son olarak 3300 mAh değerinde bir batarya bizleri karşılamış olacak. Ortaya çıkan bazı görsellere göre konuşacak olursak ise ön yüzeyde yağmur damlası tasarımına sahip bir çentik alanı görüyoruz. Arka yüzeyde çift kamera sistemine sahip olacak modelin genel Samsung çizgileri haricinde diğer Android modellere benzerlik gösterdiği gözüküyor.

Parmak izi tarayıcının arka yüzeyde bulunduğu bu model çerçevesiz ve çentikli bir ekran tasarımına sahip olacak. Kamera özellikleri tarafında ise sadece çift kamera detayı haricinde bir bilgi yer almıyor. Modelin ne zaman satışa sunulacağı bilinmezken yakın zamanda Samsung tarafından resmiyet kazanması ve orta segment kategorisinde iyi işler başarması bekleniyor. Bakalım cihaz beklediği ilgiyi alacak mı göreceğiz.  


Samsung Apple'la dalga geçerken Galaxy A8s ile kulak girişine veda ettiSamsung Apple'la dalga geçerken Galaxy A8s ile kulak girişine veda etti
Galaxy S10 Hakkında Kesinleşen Tüm ÖzelliklerGalaxy S10 Hakkında Kesinleşen Tüm Özellikler
Galaxy S10'un ekranı nasıl olacak?Galaxy S10'un ekranı nasıl olacak?

PAYLAŞ