Samsung Galaxy M12 Bluetooth sertifikalandırma sitesinde görüntülendi - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy M12 Bluetooth sertifikalandırma sitesinde görüntülendi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-07 15:30:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Önümüzdeki seneye güçlü bir şekilde başlamak için hazırlıklarına devam eden Samsung’un yeni akıllı telefonları hakkında sızıntılar ardı ardına geliyor. Geçtiğimiz günlerde Galaxy Note 21 ve Galaxy S21 modelleriyle gündeme gelen Samsung bu kez Galaxy M12 modeliyle karşımıza çıktı.

Akıllı telefon pazarında son dönemlerde bir atağa hazırlandığını sezdiğimiz Samsung’un yeni akıllı telefonlarına dair sızıntılar gelmeye devam ediyor. Bluetooth sertifikalandırmasında ortaya çıkan bilgilere göre Samsung, Galaxy M12 olarak adlandırdığı yeni bir akıllı telefon piyasaya sürecek.

Samsung Galaxy Note akıllı telefonların 2021'de üretimi durduruluyor mu?Samsung Galaxy Note akıllı telefonların 2021'de üretimi durduruluyor mu?

Galaxy M12 modelinin çıkış tarihi henüz belli olmasa da, Samsung yeni akıllı telefonu için gerekli izinleri şimdiden toplamaya başladı. Bluetooth sertifika sitesinde Galaxy M12 adıyla karşımıza çıkan yeni modelin numarası da Wi-Fi Alliance sertifikasında karşımıza çıkıyor. Oldukça güçlü bir batarya kapasitesine ve dörtlü kamera kurulumuna sahip Galazy M12 kullanıcılarının beklentilerini fazlasıyla karşılayacak gibi duruyor.

Samsung Galaxy A32 5G modeli ortaya çıktı

Galaxy M12 modeli için şimdiden iki sertifika alan Samsung Bluetooth SIG ve Wi-Fi Alliance sertifikalamasıyla cihazın adını ve model numarasını da doğrulamış oldu. 

Daha öncesinde bazı özellikleri ve tasarımı sızdırılan Galaxy M12 modelinin adı da bu bilgiler sayesinde doğrulanmış oldu. Cihazın çıkış tarihi henüz belli olmasa da Samsung’un sertifika almaya başlaması Galaxy M12 modelinin çıkışının çok da geç olmadığını gösteriyor.

Sızıntılardan elde edilen bilgilere göre 6.5 ya da 6.7 inç ekrana sahip olacak olan Galaxy M12 Infinity-V ekrana ev sahipliği yapacak. Arka panelinde dörtlü kamera sistemine sahip olacağı iddia edilen Galaxy M12’nin 7000 mAh'lik oldukça güçlü bir batarya kapasitesine sahip olacağı da gelen bilgiler arasında. Cihazın hızlı şarj desteğiyle ilgili şimdilik herhangi bir bilgi olmasa da Samsung’un böyle güçlü bir bataryayı yüksek W’lı bir hızlı şarjla desteklemesi bekleniyor.

SM-M12FG/DS ve SM-F12G/DS model numaralarıyla karşımıza çıkan Galaxy M12’nin kutusundan Android 11 işletim sistemiyle çıkacağı biliniyor.

  • İşlemci: Qualcomm Snapdragon 450
  • RAM: 3 GB
  • Arka Kamera: 12 MP + 5 MP + 2 MP + 2 MP
  • Ön Kamera: 8 MP
  • Batarya: 7000 mAh
  • Depolama: 32 GB
  • Boyutlar: 163.9mm x 75.9mm x 8.9mm
  • Girişler: Type-C girişi, 3,5 mm kulaklık girişi



Samsung Galaxy Fold 3 için açıklama yaptıSamsung Galaxy Fold 3 için açıklama yaptı
Android 11'le piyasaya sürülecek Samsung modeli sızdırıldıAndroid 11'le piyasaya sürülecek Samsung modeli sızdırıldı

PAYLAŞ