Samsung Galaxy M11 Türkiye’de satışa çıkıyor - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy M11 Türkiye’de satışa çıkıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-29 16:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Koreli şirket Samsung’un sahip olduğu giriş seviyesi akıllı telefon ailelerinden birisi olan 2020 Galaxy M serisi için yeni bir modeli daha dahil etti. Bu serinin üyelerinden olan Samsung Galaxy M11 resmi olarak Türkiye pazarında satışa çıkacak. Model temel ihtiyaçlara yönelik sunulan bir cihaz olurken, 32 GB dahili depolaması ve Samsung Türkiye garantisi ile satış kanallarında 1379 TL fiyat etiketi ile kullanıcılarıyla buluşacak. Bu fiyatı ile beraber geniş bir kitle olan giriş seviye kategorisine hitap etmesi hedeflenen bu modeli ülkemizde mor, mavi ve siyah olarak 3 farklı renk seçeneği ile yer alması bekleniyor. Ekran deliği tasarımına sahip olan bu model konumuna göre nitekim ince çerçeveler ile geliyor. Tasarımsal nokta da ise M serisinin çizgisini sürdüren bu model Global pazarda ise yine üç farklı renk seçeneğine sahip olurken, parmak izi sensörü ise arka yüzeyde yer alıyor.

Samsung Galaxy M11 Türkiye’de satışa çıktı

Samsung Galaxy A21s'in teknik özellikleri gün yüzüne çıktıSamsung Galaxy A21s'in teknik özellikleri gün yüzüne çıktı

Modelin sahip olduğu özelliklere detaylı olarak gelecek olursak 3.5 mm kulaklık girişine sahip olan bu modelde USB-C portu bulunuyor. 6.4 inçlik HD+LCD bir ekrana sahip olan modelin işlemci gücü Qualcomm Snapdragon 450 modeli tercih edilirken, en minumum konumda 3 GB RAM belleği görüyoruz. 32 GB dahili depolamaya sahip olan cihazın microSD kart desteği de bulunuyor. Samsung Galaxy M11’in ön tarafında 8 megapiksel F2.0 selfie kamerası yer alırken, arka tarafta ise üçlü kamera sistemi bulunuyor. Bu noktada 13 megapiksel F1.8 + 5 megapiksel F2.2 ultra geniş açı + 2 megapiksel F2.4 derinlik sensörü modelde bulunuyor.

15W hızlı şarj desteğine sahip olan modelin 5000 mAh’lik büyük bir bataryası bulunuyor. Cihazın NFC desteğinin de olmadığını belirtelim.


Samsung’un pop-up kameralı ilk telefonuSamsung’un pop-up kameralı ilk telefonu
Apple Music, Samsung akıllı TV'lere geldiApple Music, Samsung akıllı TV'lere geldi

PAYLAŞ