Samsung Galaxy M10s teknik özellikleri sızdı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy M10s teknik özellikleri sızdı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-13 12:04:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Akıllı cep telefonu pazarının önemli bir noktasında yer alan Samsung, gelecek günlerde piyasaya sürmeye hazırlandığı bütçe dostu olan akılı cep telefonu Samsung Galaxy M10s, hem tasarımı hem teknik özellikleri hem de fiyat dengesi ile kullanıcıların beğenisini kazanacak özelliklere sahiptir. Söz konusu bu akıllı cihazın teknik özellikleri hakkında çeşitli bilgiler ortaya çıktı. 

Teknoloji dünyasının liderlerinden Samsung'un Galaxy M10s adlı bütçe dostu akıllı cep telefonu, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir cihazdı. Söz konusu bu cihaz hakkında Gsmarena sitesi üzerinden yapılan sızıntılar cihazın detayları hakkında bilgi edinmemize yetiyor. 

Giriş seviyesinin önemli oyuncusu: Samsung Galaxy M10sGiriş seviyesinin önemli oyuncusu: Samsung Galaxy M10s

Galaxy M10s140 dolardan satışa sunulacak

Site üzerinden elde ettiğimiz bilgilere göre, Samsung Galaxy M10s, ekran konusunda kullanıcılara geniş bir alan sunuyor. Cihazın ekranı 6.4 inçlik oldukça geniş bir AMOLED ekran özelliğine sahiptir. Söz konusu bu cihazın 13 MP + 5 MP şeklinde tasarlanmış iki adet arka kamerası ve bunun yanı sıra aynı zamanda 8 MP çözünürlük özelliğine sahip bir adet de ön kamerası olacağı söylenirken, 4.000 mAh batarya gücü ile de hiç fena gözükmüyor. Alt sınıfta yer alan bir akıllı cihaz için cihazın özellikleri oldukça tatmin edici gözüküyor. 

Önceden de elde edilen bilgilere göre Greekbench testleri, Galaxy M10s adlı akıllı cihazın Exynos 7885 yonga seti ile beraber geleceğini ve bununla beraber aynı zamanda 3 GB RAM ve 32 GB depolama alanı ile beraber kullanıcıların beklentilerini karşılayacak gibi gözüküyor. Tüm bu özelliklere ek olarak MicroUSB yerine USB-C tipi bağlantı noktalarına sahip olan bu cihazın fiyatının ise 140 dolar olacağı dile getirildi. Hem fiyatı uygun hem de özellikleri ile tatmin edici bir akıllı cep telefonu isterseniz sizde Samsung Galaxy M10s adlı akıllı cihaza sahip olabilirsiniz. Kendi sınıfında yer alan cihazlara göre daha fonksiyonel özelliklere sahip olan bu cihaz çok yakında sunulacak. 

 



PAYLAŞ