Samsung Galaxy M10 Hakkında Önemli Detay - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy M10 Hakkında Önemli Detay

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-19 16:05:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Koreli telefon üreticisi Samsung, amiral gemisi modellerinin yanı sıra orta segment bütçe dostu modellerini sunmaya devam ediyor. Şirketin 2019 ile beraber yeni bir Galaxy M serisi sunması beklenirken şimdi ise bu serisinin Galaxy M10 üyesi hakkında bir bilgi ortaya çıktı. Piyasada şuan için bulunan Galaxy A, Galaxy J gibi giriş seviyesi modellerin yerini alacak olan cihazlardan olan Samsung Galaxy M10, bir süre önce Wifi sertifikasyon şirketi ile ortaya çıkmıştı. Yakın bir zamanda tanıtılması beklenilen bu telefon merak edilen cihazlar arasında bulunuyor. Bildiğiniz üzere modelin 16 ve 32 GB dahili depolamalı seçenekleri bulunurken, geçtiğimiz ayın Geekbench sonuçlarına göre cihaza gücünü Exynos 7870 işlemcisi verecek.

Samsung Galaxy M10 Teknik Detaylar

Yeni Galaxy M ve A Serileri Ortaya ÇıktıYeni Galaxy M ve A Serileri Ortaya Çıktı

3 GB RAM’e sahip olacak olan model kutu içerisinden Android 8.1 Oreo işletim sistemi ile çıkıyor. Geekbench sonuçlarına göre model tek çekirdek tarafında 724 puan ve çoklu çekirdek tarafında ise 3637 puan almayı başarıyor. Model giriş ve orta segment bir kategoride bulurken bu noktada temel akıllı telefon özelliklerini rahat bir şekilde yapabilecek. Ancak modelin oyun performansında çok yüksek bir işlev sağlamaması bekleniyor. Seri sadece M10 ile değil M20 modeline de sahip olacak. Galaxy M20 ise daha güçlü olarak 32 ve 64 GB dahili depolamaya sahip durumda. Detaylara göre modelde 5000 mAh’lik bir batarya yer alacak. Sahip olacağı pil ömrü noktasında cihazın iyi bir performans sergilemesi bekleniyor.

Samsung Galaxy A50 Benchmark Testleri Gözüktü

Arka yüzeyde çift kameraya da sahip olacak olan cihazın arka yüzeyde yine parmak izi tarayıcısı olacak. Ekran tasarımı tarafında ise M10’da su damlası çentiğini göreceğiz. Bakalım Galaxy M10 beklentileri karşılayabilecek mi MWC 2019 etkinliği ile beraber göreceğiz.  


Samsung Galaxy M20 Detayları Ortaya ÇıktıSamsung Galaxy M20 Detayları Ortaya Çıktı
Samsung Galaxy S10 Ekran Deliği Daha Küçük OlacakSamsung Galaxy S10 Ekran Deliği Daha Küçük Olacak
Samsung Galaxy S10'dan, yeni bir sızıntı haberSamsung Galaxy S10'dan, yeni bir sızıntı haber

PAYLAŞ