Samsung Galaxy M01, Wi-Fi Alliance'da görüntülendi! - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy M01, Wi-Fi Alliance'da görüntülendi!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-31 11:46:01
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Ürün gamını hızla genişletmeye devam eden Samsung, M serisine bir yenisini eklemek için hazırlanıyor. Güney Kore merkezli teknoloji devinin yeni giriş seviyesi akıllı telefonu Galaxy M01Wi-Fi Alliance'ın internet sitesinde ortaya çıktı.

Geçtiğimiz sene bütçe dostu akıllı telefonları piyasaya sürmeye başlayan SamsungWun yeni akıllı telefonu Wi-Fi Allience'ın internet sitesinde göründü. Cihaz hakkındaki bilgiler Galaxy M01’in Wi-Fi sertifikası ve teknik özelliklerine dair bazı detayları gün yüzüne çıkardı.

Samsung Galaxy Note 20 serisiyle ilgili yeni bilgilerSamsung Galaxy Note 20 serisiyle ilgili yeni bilgiler

Wi-Fi Alliance'ın sitesinde SM-M015G/DS model numarasıyla karşımıza çıktan Samsung Galaxy M01’in model numarasındaki DS ibaresi, cihazın çift SIM kart desteğine sahip olacağının bir göstergesi. Bunun yanı sıra Wi-Fi sertifikasına göre Galaxy M01, 2.4 Ghz frekans bantlarını destekleyecek ve Android 10 işletim sistemine sahip olacak.

Samsung Galaxy M51'in tasarımı ve teknik özellikleri sızdırıldı

“M” serisinin giriş segmentinde yer alacak bu yeni akıllı telefon aynı zamanda bu ayın başında Geekbench testinde de görülmüştü. Cihaz hakkında Geekbench'e yer alan bilgilere göre de Galaxy M01 2.02 GHz maksimum saat hızına sahip olan 4 çekirdekli bir Qualcomm işlemciyle karşımıza çıkacak ve 3 GB RAM ve 32 GB dahili depolama kapasitesine sahip olacak.

Galaxy M01 hakkında geçtiğimiz ay ortaya çıkan bazı raporlarda cihazın geçtiğimiz sene Aralık ayında tanıtılan ve Samsung’un Galaxy A01 modelinde de kullandığı Snapdragon 439 işlemci yongasından güç alacağını gösteriyordu. Yayınlanan raporlara göre üç farklı renk seçeneğine sahip olacak Galaxy M01’in ne zaman tanıtılacağına dair henüz bir açıklama olmasa da, cihazın Wi-Fi Alliance'da görülmesi, tanıtımın yakın olabileceğine işaret ediyor.


Samsung, One UI 2.1 güncellemesi alacak modellerSamsung, One UI 2.1 güncellemesi alacak modeller
Samsung kullanıcılarına YouTube Premium hediye ediyor!Samsung kullanıcılarına YouTube Premium hediye ediyor!

PAYLAŞ