Samsung Galaxy J7 Pro için 9 püf noktası - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy J7 Pro için 9 püf noktası

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-30 16:00:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Soru-Cevap

Türkiye'de en çok satılan modellerden bir tanesi olan Samsung Galaxy j7 Pro çoğu kullanıcı bilmese de pek çok önemli özelliğe sahip. Bu özellikleri öğrenerek telefondan daha fazla performans ve verimlilik elde edebilirsiniz.

Hassas uygulamaları kilitleme ve gizleme

Telefondaki uygulamaları kilitlemek ya da gizlemek istediğinizde telefonda bulunan dahili aracı kullanabilirsiniz. Böylece içeriklerin gözlerden uzak kalmasını sağlayarak güvenliğinizi bir üst seviyeye çıkartabilirsiniz. İlgili özelliği Ayarlar bölümünden etkin hale getirmeniz ile birlikte istediğiniz uygulamada ve verilerde mevcut kilitleme ve gizleme yapabilirsiniz.

13 Megapiksel Ön Kameralı Galaxy J7 Pro Satışa Çıktı13 Megapiksel Ön Kameralı Galaxy J7 Pro Satışa Çıktı

Tek elle çalışma modu

Telefonu kullanırken genellikle tek elinizi kullanıyorsanız, uygulamada yer alan bu özelliği aktif hale getirerek daha kolay bir şekilde telefonu kullanabilirsiniz. Pek çok modelde desteklenmeden Galaxy J7 Pro modeli ile kullanıma sunulan bu faydalı özellik, ana ekran düğmesine 3 kere basılarak etkin hale getirilmektedir.

Güç tasarruf modu

Samsung Galaxy J7 Pro’da özel bir şekilde geliştirilmiş güç tasarrufu modu vardır ve bu mod telefondaki verimliliği artırmaktadır. Özellikle telefon şarjının azaldığı ve şarj imkanın bulunmadığı durumlarda mevcut özellik aktif hale getirilmelidir. Böylece kullanılmayan arka planındaki uygulamaların uyku moduna geçirilerek güç tüketimini önlemesi sağlanır.

Çoklu pencere ile çoklu görev

Resim içinde resim olarak da adlandırılan özellik, Samsung'un bu efsane modelinde de kullanılabiliyor. Mevcut özellikten yararlanılması adına gelişmiş ayarlar bölümünden özelliğin aktif hale getirmek yeterli. Böylece farklı bir uygulama kullanırken dahi YouTube videoları gibi içerikleri aynı ekranda görüntüleyebilir ve kolayca aynı ekranda birden fazla işi yapabilirsiniz.

Gelişmiş arama özelliği

Telefonunuzda arama yapmak istediğinizde, gelişmiş arama özelliğinden yararlanabilirsiniz. Gelişmiş arama bölümünde yer alan sekmelerde, aramak istediğiniz içeriğin türüne göre daha hızlı bir şekilde arama yapmanız mümkün.

Geniş selfie seçeneği

Kamera performansıyla da beklentileri karşılamayı başaran Galaxy J7 Pro, selfie konusunda farklı seçenekler sunuyor. Özellikle kalabalık selfie fotoğrafı çekmek istediğinizde, bu konuda kamera ayarlarında yer alan geniş selfie özelliğini aktif hale getirebilirsiniz. Böylece geniş açıdan daha iyi bir kare yakalayarak kalabalık ortamlarda dahi sorunsuz bir şekilde selfie çekebilirsiniz.

Klavye kısa yolları

Samsung, dahili bir şekilde telefonda yer alan klavye kısa yolu aracıyla daha hızlı yazılmasına imkan tanımaktadır. Çok sık kullandığınız kelimeleri birkaç harf ile kısaltarak uzun versiyonlarının yazılmasını sağlamak adına ayarlardaki kısa yolları düzenlemeniz yeterli. Böylece uzun uzun yazmanıza gerek kalmadan birkaç harfe dokunarak istediğiniz metinleri kolay bir şekilde oluşturabilirsiniz. 

Akıllı bildirim özelliği

Telefonunuzu elinize aldığınızda herhangi bir bildirim varsa, bu bildirim hakkında titreşim ile uyarılmayı sağlayabilirsiniz. Böylece herhangi bir bildirim olup olmadığını kontrol etmek yerine telefonunuzu elinize almanız yeterli olacaktır.

Kolay selfie çekimi

Selfie çekimi sırasında hareket bulanıklığını azaltmak için özel bir şekilde ayarlanan el hareketini kullanabilirsiniz. Fotoğraf ayarlarında yer alan Gesture control özelliğini aktif hale getirmeniz özellikten yararlanmanız için yeterli. Böylece selfie çekerken yapmanız gereken tek şey elinizi kameraya göstermek ve sonrasında poz vermek.


Galaxy J7 Pro İçin Yeni Güncelleme SunulduGalaxy J7 Pro İçin Yeni Güncelleme Sunuldu

PAYLAŞ