Samsung Galaxy J7 Prime Android 7.0 Nougat Güncellemesi - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy J7 Prime Android 7.0 Nougat Güncellemesi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-07-05 18:00:21
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Samsung'un başarılı orta segment akıllı telefon modeli olan Galaxy J7 Prime modelinin Android 7.0 Nougat güncellemesi hakkında yeni gelişmeler mevcut. Güney Koreli şirket Samsung, orta seviye modellerine de güncelleme ve yazılım desteği vermeye devam ediyor. Bu modellerden birisi olan Galaxy J7 Prime modeli metal kasası ve parmak izi okuyucusu gibi detayları ile dikkat çekiyor. 2.5D cam ve diğer teknik detayları ile kullanıcılar tarafından oldukça beğenilen model henüz Android 7.0 Nougat işletim sistemi güncellemesine kavuşmuş olmasada, modelin önümüzdeki zamanlarda alacağı güncellemeler hakkında yeni gelişmeler mevcut.

Samsung Galaxy J7 Prime Android 7.0 Nougat Güncellemesi

Geçtiğimiz yıl piyasaya giren model kutu içerisinden Android 6.0 Marshmallow işletim sistemiyle beraber çıkıyor. O dönemden beri aynı versiyona sahip olan cihaz SamMobile kaynaklı haberlere göre popüler benchmark aracı olan GFX Bench'te bulunan bir kayıtta Galaxy J7 Prime modelinin Android 7.0 Nougat işletim sistemi versiyonuna sahip olduğu gözüküyor. Bu duruma göre Samsung'un orta seviye akıllı telefon modeli için bir Nougat güncellemesi üzerinde çalıştığını ifade edebiliriz.

Telefonun yeni sürüme terfi edeceği henüz net olmazken, güncelleme ile yayınlanan J7 Prime'ın Touchwiz arayüzünde de değişiklikler olması bekleniyor. Galaxy J7 Prime'ın teknik detaylarını hatırlayacak olursak modelde 5.5 inç büyüklüğe sahip 1920 x 1080 piksel çözünürlüklü Full HD bir ekran yer alırken, microSD kart yuvasına sahip modelde 13 megapiksellik ana kamera yer alıyor. 8 megapiksellik ön kameranın yer aldığı cihazda 3300 mAh büyüklüğe sahip bir pil bulunuyor. Model gücünü ise Exynos 7870 işlemcisinden alıyor ve 3 GB RAM belleğine sahip durumda.





PAYLAŞ