Samsung Galaxy J5 Pro'ya 8.0 Sürprizi! - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy J5 Pro'ya 8.0 Sürprizi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-24 11:35:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Akıllı Telefonlar

Fiyat/performans etiketiyle karşımıza çıkan ve orta kesim bütçeye hitap eden J5 Pro,hem fiyatıyla hem performansıyla karşımıza bu sefer yeni android sürümüyle çıkıyor!

Güney Kore merkezli ünlü teknoloji firması Samsung'un 2017 yılı yazında kullanıcılarla buluşturduğu fiyat/performans telefonu Galaxy J5 Pro akıllı telefon 5.2 inç genişlikli ve 720p çözünürlüklü Supeer AMOLED ekranı, sekiz çekirdek işlemcili Exynos 7870 Octa yongaseti, 3 GB RAM, 32 GB kapasiteli dahili depolama birimi, ön ve arka kısımda 13 MP çözünürlüklü kameralar ve 3000 mAh kapasiteli bataryasıyla orta seviye de bir akıllı telefon.

 Samsung Galaxy J5'in Teknik Özellikleri ve Fotoğrafları Samsung Galaxy J5'in Teknik Özellikleri ve Fotoğrafları

Akıllı telefon bizi kutusundan çıktığında Android 7.0 Nougat işletim sistemi sürümüyle karşılıyordu. Android cephesinde firmalar şu an orta ve üst düzey akıllı telefonlara iki yıl boyunca Android versiyon gübcekkenesş desteğini de sunuyor. Sonrasında bir süreyle güvenlik güncellemeleri almaya da devam ediyor. Cihazla uyumlu Android Oreo işletim sistemi güncellemesi çalışmaları hala devam ediyor. Akıllı telefonun daha sonra bir majör Android güncellemesi alıp alıp almayacağını ise zaman gösterecek.

Testler devam ediyor!

Samsung Türkiye'nin akıllı telefon ve tabletleriyle ilgili güncelleme bilgilerinin yer aldığı listeye girmeye J5 Pro hak kazanabildi mi, Güncel miyiz? web sitesinde paylaşılan bilgilere bakılırsa Galaxy J5 Pro akılı telefon için android 8.0 Oreo işletim sistemi sürümü için güncellemeleri test aşamasında. Güncellemenin net tarihi 26 Ekim 2018'de dağıtıma sunulması bekleniyor. Tabii Android akıllı telefon için güncellemelerin bildirimlerinin tüm cihazlara aynı anda ulaşmadığı da bu güncellemeyi biraz uzatabilir. Kullanıcıların sabırlı olmaları ve güncelleme bildirimi için günler hatta haftalarla ifade edilebilecek süre boyunca beklemeleri gerekebilir. Güncellemenin dağıtımının ertelenmesi de daha önce karşılaştıklarımız gibi söz konusu olabilir.


Samsung Galaxy J5 2017 GözüktüSamsung Galaxy J5 2017 Gözüktü

PAYLAŞ