Samsung Galaxy J4 Core özellikleri ve fiyatı! - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy J4 Core özellikleri ve fiyatı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-12 11:08:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Uzun süredir üzerinde konuşulan Galaxy J4 Core, geçtiğimiz günlerde tanıtılmıştı. Samsung'un ikinci Android Go'lu olan bu cihazı, kutudan Android 8.1 Go ile karşımıza çıkacak. Detaylarının açıklandığı bu cihazın sonunda fiyatı da açıklandı!

Samsung Galaxy J4 Core özellikleri ve fiyatı!

Henüz fiyatının belli olmadığı bu akıllı cihazın sonunda fiyatı da belli oldu. Uzun süredir dedikoduları dönen Galaxy J4 Core geçtiğimiz günlerde tanıtılmıştı. Cihaz çift nano SIM kart ile birlikte çalışacak. Ekran kısmı konusunda oldukça başarılı iş çıkartan Samsung, kullanıcılara 6 inçlik bir ekran sağlıyor. Cihaz 6 inçlik HD+ ekrana sahip olacak ve bu cihaz 720x1480 çözünürlüğe sahip olacak. TFT LCD panel bulunduruyor. Ayrıca gücünü 1.4 GHz saat hızında çalışan dört çekirdekli bir işlemciden alacak. 1 GB RAM ile giriş seviyesi telefon olduğunu bizlere gösteriyor. Zaten içerisinde Android Go teriminin bulunmasıyla bunu anlamışsınızdır.

Samsung Galaxy J7 Prime, Android OREO sürümünü almaya başladıSamsung Galaxy J7 Prime, Android OREO sürümünü almaya başladı

Samsung'un bu giriş seviyesi akıllı telefonu Galaxy J4 Core fiyatı 9,990 Rupi şeklinde belirlenmiş. Yani ülkemizde yaklaşık olarak 750 Türk Lirası değerinde olacak. Şimdilik sadece Hindistan'da satılan cihazın ne zaman diğer ülkelerde satışa çıkacağı bilinmiyor. Diğer taraftan cihaz f/2.2 diyafram açıklığa sahip kamera bulunduruyor. Arka tarafında 8 Megapiksel ve ön tarafında 5 Megapiksel'lik sensörler tercih edilmiş. Ayrıca karanlık ortamlarda fotoğraf çekilebilmesi için arka kameraya LED flaş da eşlik ediyor. Cihaz 16 GB'lık depolama alanı ile duyurulmuş olsa da SD kart ile beraber 512 GB'ta kadar yükseltilebiliyor. 


Samsung Galaxy F Hakkında Yeni DetaylarSamsung Galaxy F Hakkında Yeni Detaylar
Samsung Galaxy R Yeni Modelle GeliyorSamsung Galaxy R Yeni Modelle Geliyor
Samsung Galaxy W2019 İçin Resmi Paylaşım YapıldıSamsung Galaxy W2019 İçin Resmi Paylaşım Yapıldı

PAYLAŞ