Samsung Galaxy J3 Prime, Nougat ile Geliyor - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy J3 Prime, Nougat ile Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-05-02 10:36:47
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Samsung'un uygun fiyatlı akıllı telefon serisi olan J serisinin en küçük üyesi Galaxy J3 Prime modeli kutu içerisinden Android 7.0 Nougat işletim sistemi ile çıkıyor. Güney Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung, Galaxy S8 ve Galaxy S8+ amiral gemisi modellerinin yanı sıra düşük bütçeli kullanıcılar için Galaxy J3 Prime modelini ABD üzerinde tanıttı. Ülkede T-Mobile ve MetroPCS gibi aracı şirketler ile satışa çıkan bu yeni model Android 7.0 Nougat ile piyasaya çıkıyor. Yeni akıllı telefonun T-Mobile aracılığı ile 150 USD fiyat ile ve aylık taksit seçenekleri ile satışa çıktığı ifade ediliyor.

Samsung, amiral gemisi segmentinin yanı sıra orta ve giriş seviyesi akıllı telefonlar ile de oldukça iyi satış rakamları elde ediyor. Bu noktada piyasaya çıkardığı Galaxy J3 Prime modelinin teknik detaylarına gelin bakalım. Model kullanıcılara 5 inç'lik 720x1280 HD bir ekran sunuyor ve 1.5 GB RAM belleği de model ile eşlik ediyor. Dört çekirdekli 1.4 GHz hızda çalışan Exynos 7570 SoC işlemcisi bulunan modelin dahili kapasitesi 16 GB ve bu kapasites microSD kart desteği ile genişletilebiliyor. Arka yüzeyde F1.9 diyafram değerine sahip 5 megapiksel bir kamera bulunurken, ön yüzeyde ise 2 megapiksel bir kamera bulunuyor.

Galaxy J3 Prime modelinde 2600 mAh büyüklükte bir batarya bulunuyor ve cihazın ağırlığı ise 148 gram değerinde. Bağlantı seçenekleri arasında Wi-Fi 802.11 a / ac / b / g / n, USB, LTE, GPS ve Bluetooth 4.1 bulunan Galaxy J3 Prime modeli şirket tarafından : "Sevdiğiniz her şeyi yapan ve bütçenize hâlâ uyan akıllı telefon, canlı 5 inçlik bir HD ekranda tüm fotoğraflarınızın ve videolarınızın keyfini çıkarın ve Kolay Mod düzeniyle modernize edilmelidir" şeklinde ifade ediliyor. Modelin ülkemizde satışa çıkıp çıkmayacağı ise henüz belirsizliğini koruyor.





PAYLAŞ