Samsung Galaxy Fold'un Tasarımında Değişikliğe Gidiliyor - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Fold'un Tasarımında Değişikliğe Gidiliyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-16 17:02:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Samsung’un katlanabilir telefonu Galaxy Fold modelini 26 Nisan 2019 tarihinde piyasaya sürmesi bekleniyordu. Ancak inceleme amaçlı gönderilen telefonlarının ekranının hızlı bozulması şirketin Galaxy Fold’ların çıkış tarihini ertelemesine neden oldu. Aynı zamanda Samsung tarafından yayınlanan rapora göre, Galaxy Fold’un tasarım özelliklerinde de değişimler olacak.

Samsung Galaxy Fold’un incelenmesi için kullanıcıya sunmadan önce yeni modelini bazı basın mensuplarına ve teknoloji platformları için ön satış yapmıştı. İnceleme amaçlı olarak Samsung Galacy Fold’a sahip olan basın mensupları ise ekranın çok kolay kırıldığını açıkladılar. Bu açıklamaların arından 26 Nisan’da Amerika’da ve Güney Kore’de satışa sunulacak olan Galaxy Fold’un çıkış tarihi ertelenmiş oldu.

Samsung Galaxy Fold'un Lansmanı ErtelendiSamsung Galaxy Fold'un Lansmanı Ertelendi

Galaxy Fold'un katlanabilir ekranı sıkıntı çıkarıyor!

Samsung Galaxy Fold Geliştirmeleri Yapılacak

Bu konu hakkında titiz bir çalışma yürüterek gereken iyileştirmeleri yapmakta olan  Samsung’un ise Galaxy Fold’a tasarımsal değişikliklere de gidebileceğini ortaya çıktı. Samsung’un raporda yer alan bilgilere göre, menteşe ekranın üst kısmında bulunan koruyucu tabakasını gövdeye sıkıştırması ekranın kolay kırılabilir olmasına neden oldu. Bununla birlikte koruyucu tabakanın bir ekran filmi gibi görünmesi de, kullanıcıların tabakayı çıkarmasına neden oldu. Bu iki sorunun telefonun ekranını dayanıksız hale getirdiği açıklandı.

Samsung Galaxy Fold Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Bu sorunları çözmek için çalışmalarına devam eden şirket bağlama sorununu çözmek için tasarımsal değişiklikler yapabilir. Firma koruyucu tabaka ve menteşe sistemini değiştirmesinin, ekranın içerisine toz ve kir girmemesini ve bununda ekrana zarar vermesinin önüne geçeceğini düşünüyor.

Samsgun’gün üzerinde çalışmış olduğu bu iyileştirmelerin şuanda Güney Kore merkezlerinde test aşamasında olduğu açıklandı. Çeşitli testlere tabi tutulan ekran sağlamlığı testinden başarılı sonuçlar elde edildiğini açıklayan Samsung yetkilileri, cihazda başka bir sorunla karşılaşılmaması durumunda cihazı bu senenin sonuna kadar piyasaya sürebileceklerini açıkladılar.


Samsung Galaxy Fold'da Yaşanan Sorunlar Huawei Mate X'e YaradıSamsung Galaxy Fold'da Yaşanan Sorunlar Huawei Mate X'e Yaradı
Samsung Galaxy Fold Ön Sipariş Verenlere Kötü HaberSamsung Galaxy Fold Ön Sipariş Verenlere Kötü Haber

PAYLAŞ