Samsung Galaxy Fold'dan Yepyeni Bilgiler - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Fold'dan Yepyeni Bilgiler

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-05 13:06:57
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Koreli telefon üreticisi Samsung’un yeni yıl ile beraber katlanabilir yapıya sahip bir akıllı telefon tanıtması kesin olarak bekleniyor. Cihaza dair birçok sızıntı ortaya çıkmaya devam ederken şimdi ise yepyeni bilgiler ortaya çıktı. Samsung Galaxy Fold olarak adlandırılan model geçtiğimiz günlerde Türkiye merkezli bir marka başvurusu ile beraber de ortaya çıkmıştı. Resmi olarak bu adla gelmesi beklenen cihaz 2019 yılında 1 milyon adet üretilecek. Bazı sağlam kaynaklara göre yeni yılda üretimin sadece 1 milyon ile sınırlı kalmayıp dahada yüksek ünitelerde olması bekleniyor. Cihaz bir Limited Edition modeli olarak gözükse de 1 milyondan fazla üretilmeyeceği de bazı kaynaklarda ifade ediliyor. Ancak global pazara sunulacak olan model için bu rakamların oldukça az olduğunu ifade edebiliriz.

Samsun Galaxy Fold Detayları

Oppo Katlanabilir Telefonu MWC 2019'da GeliyorOppo Katlanabilir Telefonu MWC 2019'da Geliyor

Diğer yandan bu yeni modelin fiyat noktasında da 2500 dolar gibi bir rakam ile piyasaya giriş yapması bu noktada alacak olan kitlenin de potansiyelini göstermiş oluyor. Cihaz yenilik ve katlanabilir yapıya sahip bir tasarım ile gelecekken bu noktada nasıl bir deneyim sunacağı merak ediliyor. Sadece tasarım değil model güçlü performans özellikleri ile de ön plana çıkan bir cihaz olacak. Cihaz Flex adlı bir ekran teknolojisine sahip olacakken bu noktada 7.3 inç ve 4.6 inç olmak üzere çift ekrana sahip olarak gelecek. Modelin asıl ekranı 7.3 inçlik olan 1536 x 2152 piksel çözünürlük sunacakken 420 ppi bir değer sunacak.

4.6 inçlik bir diğer ekran ise 21:9 yapısında 840 x 1960 piksel bir çözünürlük ile gelecek ve yine 420 ppi sunacak. Fiyat noktasında tam olarak 2500 dolar olması beklenilen model bu noktada 5G desteğine de sahip olacak.  


Huawei Nova 4 Delikli Tasarımı İle Dikkat ÇekecekHuawei Nova 4 Delikli Tasarımı İle Dikkat Çekecek
Samsung'dan Yeni Bir Katlanabilir Sızıntısı GeldiSamsung'dan Yeni Bir Katlanabilir Sızıntısı Geldi
Mate 20 Pro'da Bulunan Dikkat Çekici Yapay Zeka ÖzellikleriMate 20 Pro'da Bulunan Dikkat Çekici Yapay Zeka Özellikleri

PAYLAŞ