Samsung Galaxy Fold yakın zamanda geliyor - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Fold yakın zamanda geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-22 14:39:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Güney Koreli teknoloji devi Samsung tarafından yılın ilk aylarında tanıtımı gerçekleştirilen katlanma özellikli Samsung Galaxy Fold, bildiğiniz üzere raflarda yerini almadan önce test editörleri tarafından test edilmişti. Katlanma bölgesinde ve ekran kısmında yaşanan sorunlar sebebiyle satışa sunulmayan Galaxy Fold, yaşanan talihsizliklere rağmen takipçileri merak ettiren bir cihaz. Güney Koreli akıllı cihaz üreticisi Galaxy Fold adlı üründe yaşanan sorunlar sebebiyle söz konusu bu akıllı cihazının piyasa sürülme tarihi ise ileriye atılmıştı. Sonunda tam katlanabilir özellikli akıllı cep telefonu Galaxy Fold hakkında sonunda çıkış tarihi ile ilgili bilgiler geldi. Gelişmiş düzeyde yazılımsal özelliklere sahip olduğu gibi aynı zamanda tasarımsal olarak da devrim yaratacak nitelikte bir akıllı cihaz. 

Bir hayli zamandır beklenen Güney Koreli şirket Samsung'un katlanabilir özellikli akıllı cihazı Galaxy Fold, her geçen gün daha da merak uyandırıyor. Cihaz hakkında ilk bilgiler geldiği dönemde halihazırda bir tedirginlik söz konusuydu. Sonrasında ise cihazda yaşanan sorunlar kullanıcıların soru işaretlerinin karşılığı oldu. Adeta bir tasarı devi olarak anılan bu akıllı cihaz sonunda piyasada yerini almaya hazır. Söz konusu bu cihaz hakkında ortaya atılan iddialar da son derece ciddi bir şekilde görülüyor. 

Samsung Galaxy Fold Ön Siparişleri İptal EdildiSamsung Galaxy Fold Ön Siparişleri İptal Edildi

Galaxy Fold hakkında önemli iddia

Güney Koreli şirketin yılın ilk aylarında tanıtımını gerçekleştirdiği ve test aşamasında ortaya çıkan ciddi ekran sorunları sebebiyle tekrara geri toplayarak merkeze toplattığı katlanma özellikli cep telefonu Galaxy Fold, oldukça uzun bir süredir tam hali ile bekleniyor. Söz konusu akıllı cep telefonu hakkında son zamanlarda sık sık açıklamalar yapılmış ve cihazın test aşamalarının devam ettiğine dair bilgiler verilmişti. Güncel olan bilgi ise, yakın zaman içerisinde Galaxy Fold adlı akıllı cihazın çok yakın zamanda raflarda yerini alacağına dair. 

Kaynağı Kore olan The Elec adlı web sitesi tarafından belirlenen bilgilere göre, Galaxy Fold'un yaşanan sorunlar sebebiyle geçirdiği test sürecinin tamamlandığı bilgisi elde ediliyor. Cihazın raflarda yerini alması için onay gelmesi bekleniyor, yani çok yakın zaman içerisinde tam katlanabilir özellikli Galaxy Fold adlı akıllı cihazın kısa süre sonra raflardaki yerini alacak gibi gözüküyor. Şu anki bilgiler henüz netlik kazanmış değildir. Samsung konu ile ilgili kesin bir açıklamada bulunmadı. 

Yakın zaman sonra sektörde yerini alacak olan Galaxy Fold hakkında konuşan Samsung'un Mobil Bölüm CEO'su DJ Koh, katlanabilir akıllı cep telefonun testlerinin tamamlandığını ve telefonun eylül ayı itibariyle raflarda yerini alacağını dile getirdi. Hatta şöyle ki geçtiğimiz hafta içerisinde Hindistan'da metroda bir kullanıcının elinde gözüken Galaxy Fold'un çıkmasına çok az kaldığını gösteriyor. Kullanıcının elinde görüntülen Galaxy Fold artık kullanıma hazır olduğunun izlenimini yarattı. Güney Koreli şirketin bu söylentilere karşılık olarak şu an Galaxy Note 10 üzerinde çalıştığını biliyoruz. Yani Galaxy Fold'un, Galaxy Note 10'da önce mi sonra mı çıkacağı henüz belli değildir. Heyecanla beklenen bu akıllı cihazın kısa zaman sonra aramıza katılması bekleniyor. 

 


Galaxy Fold Uzun Süre BekletecekGalaxy Fold Uzun Süre Bekletecek
Samsung Galaxy Fold Satışa HazırlandıSamsung Galaxy Fold Satışa Hazırlandı
Samsung Galaxy Fold Hazırlıksız ÇıktıSamsung Galaxy Fold Hazırlıksız Çıktı

PAYLAŞ