Samsung Galaxy Fold satış tarihi açıklandı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Fold satış tarihi açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-25 17:03:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Dünyanın ilk katlanabilir akıllı telefon modeli olan Galaxy Fold modeli sahip olduğu tasarım detayları ile dikkat çeken bir akıllı cihaz olmuştu. Ancak çıkışından bir süre sonra yaşanan sorunlardan sonra cihaz Samsung tarafından toplanmıştı. Şimdi ise bazı birkaç değişiklik sonrasında katlanabilir yapıya sahip Galaxy Fold modelinin tekrar satışa çıkacağı tarih belli oldu. Samsung tarafından yapılan açıklama ile Samsung’un belli değişiklikler sonrasında tekrardan piyasaya süreceği Galaxy Fold modelini Eylül ayı ile beraber satışa çıkartacağı açıklandı. Yeni versiyonda bazı tasarım yenilikleri ve iyileştirmelerinin olması beklenirken, kullanıcıların yanlışlıkla soymuş olduğu üst bölümün bir ekran parçası olduğu gösterilerek bu durumun önüne geçilecek.

Samsung Galaxy Fold Tekrar Satış Tarihi Belli Oldu

Samsung Galaxy Fold yakın zamanda geliyorSamsung Galaxy Fold yakın zamanda geliyor

Yenilenecek olan cihaz ayrıca ekran tarafında dışarıdan gelecek olan parçalara koruma amaçlı ilave destekler kullanılacak. Samsung tarafından yapılan değişiklikler ise şu şekilde açıklanıyor;

  • Infinity Flex ekranın üstündeki koruyucu katman, telefonun uç kısımlarını kaplayacak şekilde genişletildi. Böylece bu katmanın da ekranın bir parçası olduğu, çıkarılmaması gerektiği anlaşılacak.
  • Telefonun katlanma özelliğini korurken bir yandan da cihazı dışarıdan gelebilecek parçacıklara karşı daha iyi korumayı sağlayacak değişiklikler yapıldı.
  • Galaxy Fold ile bükülme bölgesi arasındaki boşluk azaltıldı.

Galaxy Fold modelindeki kullanıcı deneyimini en iyi seviyeye getirmeyi hedefleyen şirket, arayüz ve sistem uygulamalarının çalışması üzerinde de yoğun bir geliştirme sürecinde olduklarını belirtiyor. Bakalım yenilenecek olan Galaxy Fold bekleneni verebilecek mi göreceğiz.  


Samsung Galaxy Watch Active 2 özellikleri açıklandıSamsung Galaxy Watch Active 2 özellikleri açıklandı
Samsung Galaxy Note 10 Plus 5G ön sipariş tasarımları sızdırıldıSamsung Galaxy Note 10 Plus 5G ön sipariş tasarımları sızdırıldı

PAYLAŞ