Samsung Galaxy Fold lüksü isteyenlere özel! - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Fold lüksü isteyenlere özel!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-27 13:35:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Mobil dünya kongresi 2019'da Galaxy Fold adını verdiği yeni cihazının tanıtımını gerçekleştiren Samsung, yeni cihazı ile üst, lüks seviyeyi hedefliyor. Konu ile ilgili paylaşılan yeni detaylarda telefonun lüks tüketim pazarına hedeflendiği belirtilirken yüksek fiyatı ile birlikte bu yönde bir atılımın yapılacağı öğrenildi. Konu ile ilgili detaylar ise Samsung Birleşik Krallık Ürün, Servisler ve Ticari Strateji Direktörü Kate Beaumont’tan geldi. 

İşte tüm detayları ile Samsung Galaxy Fold

Samsung Galaxy Fold Hakkında Önemli GelişmeSamsung Galaxy Fold Hakkında Önemli Gelişme

Lüks pazarda tutunabilecek mi?

Samsung tarafından yapılan tanıtım ile birlikte katlanabilir telefon sektörüne yeni modeller de eklenmişti. Bununla birlikte cihazların yüksek ücretlerinin olması kullanıcılar tarafından katlanabilir telefonlar adına ilk handikaplardan birisi olmuştu. Gelinen noktada ise mevcut teknolojinin yeni olması ve bu nedenle kullanıcıların özellikle başlangıç dönemlerinde zorlanmasına neden olabilir.

Samsung Galaxy Fold kaç para olacak?

1980 Dolar etiket fiyatı ile Amerika Birleşik Devletleri'nde ilk olarak satışa çıkacak olan Samsung Galaxy Fold’un bu etiket fiyatı göz önünde bulundurulduğunda cihazın Türkiye gibi bir pazara girmesi halinde çok yüksek fiyatlar üzerinden satışa çıkacağı net olarak görülüyor. Özellikle Türkiye'deki eleştiri odağında olan ek vergiler ve ücretler nedeniyle çok daha yüksek bir etiket fiyatına sahip olacak telefon Türkiye şartlarında adeta cep yakacak.

Super Premium olarak tanımlandı!

Konu ile ilgili yapılan açıklamalarda Samsung Galaxy Fold modeli super premium olarak tanımlandı. Öyle ki Beaumont, “İlk etapta Galaxy Fold arzı S10’a kıyasla daha düşük olacak. Pazarın nasıl bir seyir izleyeceği de bizim için büyük önem taşıyor. Galaxy Fold süper premium olarak tanımlanabilecek bir cihaz. Biz bu cihazın özel bir hizmet sunmasını hedefliyoruz. Dolayısıyla Galaxy Fold’u tüm mağazalarda görmek mümkün olmayacak. Stantlarda sergilenmeyecek. Galaxy Fold’un çok özel ve kişisel bir deneyim olmasını amaçlıyoruz. Satış sonrası hizmetler de bu doğrultuda oldukça yoğun olacak.” dedi. 

Samsung'un katlanabilir modeli Galaxy Fold'da kulaklık girişi var mı?



PAYLAŞ