Samsung Galaxy Fold Lite modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Fold Lite modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-14 14:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Koreli teknoloji üreticisi Samsung, sızan yeni ilgiler doğrultusunda, fiyat etiketiyle de oldukça ses getirecek olan Galaxy Fold Lite adlı yeni bir katlanabilir akıllı cep telefonu geliştiriyor. Konuyla ilgili ortaya çıkan bilgilere göre Samsung, Galaxy Fold 2 ile aynı zamanda süre içerisinde piyasaya sürmeye hazırlandığı Galaxy Fold Lite adlı bir cihaz geliştiriyor. Konuyla ilgili olarak sızan bilgilere göre akıllı telefon 5G ağ desteğine sahip olmayacak ve Qualcomm Snapdragon 865 yonga setine ek olarak alüminyum kasa ile gelecek.

En uygun katlanabilir telefon unvanını taşıyacak

Güvenilir sızıntı bilgilerle adından söz ettiren Max Wiencbach'ın atmış olduğu Tweet'e göre, Galaxy Fold Lite serisinin ilk cihazına oranla daha küçük bir ekran ile kullanıcılarına sunulacak. Bu yıl Samsung'un piyasaya sürdüğü Galaxy Z Flip ile boyut olarak benzerlik gösterecek olan bu cihazın aynı zamanda bu yıl Galaxy Z Flip ile birlikte gelen ultra ince cam (UTG) teknolojisini barındırmayacağı da dikkat çeken bilgiler arasında. Sızıntı kaynağı akıllı cep telefonun siyah ve mor renk seçeneklerine sahip olacağı ve cihazda kullanılan flash sürücünün hacminin 256 GB olacağı da aktarılan bilgiler arasındadır. Ekran boyutu da dahil olmak üzere cihazın diğer bilgileri ile ilgili bilgiler henüz bilinmiyor. 

Galaxy Fold 2 ve Galaxy Note 20 tanıtım tarihine yönelik yeni sızıntılarGalaxy Fold 2 ve Galaxy Note 20 tanıtım tarihine yönelik yeni sızıntılar

Max Wienbach son olarak, Samsung Galaxy Fold Lite'ın fiyat etiketinin 1.099 dolar olacağını iddia ediyor. Cihazın bu fiyat etiketi onu piyasadaki katlanabilir akıllı cep telefonlar arasında en uygun fiyatlı cihaz haline getiriyor. Yeni cihazın Galaxy Fold 2 ve Galaxy Note 20 ile beraber bir kaç ay içerisinde tanıtılması bekleniyor. 

 


Samsung Galaxy Fold 2'de S Pen olmayabilirSamsung Galaxy Fold 2'de S Pen olmayabilir
Galaxy Fold 2 çentikli ekran ve S Pen desteğiyle gelecekGalaxy Fold 2 çentikli ekran ve S Pen desteğiyle gelecek
Samsung, Galaxy Fold 2 dahil olmak üzere 4 yeni katlanabilir telefon tanıtabilirSamsung, Galaxy Fold 2 dahil olmak üzere 4 yeni katlanabilir telefon tanıtabilir

PAYLAŞ