Samsung Galaxy Fold Kullanan Kullanıcıdan İlk Deneyim Yorumları - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Fold Kullanan Kullanıcıdan İlk Deneyim Yorumları

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-28 13:11:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Bildiğiniz üzere Güney Koreli şirket Samsung, 20 Şubat etkinliği ile beraber gerçekleştirmiş olduğu etkinlikle Galaxy S10 serisinin yanı sıra katlanabilir yapıya sahip modeli Galaxy Fold cihazını duyurmuştu. Cihaz duyurulurken, tüm teknik özellikleri henüz açıklanmamıştı. Ayrıca modelin teşhir ürünü ise bir vitrin içerisinde sergilenmiş ve temas engellenmişti. Şimdi ise Galaxy Fold akıllı telefon modeline sahip olduğunu söyleyen bir kişi tarafından cihazın teknik özellikleri ve genel kullanım deneyimleri aktarıldı. Ortaya çıkan yeni bilgilere göre modelin tam katlanmadığı ifade ediliyor. Cihaz tamamen kapalı konumda ortada bir boşluk bırakıyor ve ayrıca ekran kıvrımının parlaklık seviyesi yüzde 70 ve üzerinde oldukça belli olduğu ifade ediliyor.

Galaxy Fold Gerçek Kullanıcı Deneyimi

Samsung Galaxy Fold lüksü isteyenlere özel!Samsung Galaxy Fold lüksü isteyenlere özel!

Teknik özellikler tarafında ise Galaxy Fold modelinde Samsung’un güçlü işlemcisi Exynos serisinin yanı sıra Qualcomm’un en güçlü isimlerinden olan Snapdragon 855’i görüyoruz. Diğer yandan modelin Android sürümü en güncel olarak karşımıza çıkarken, arayüz tarafında ise One UI 1.2 yazılımını görüyoruz. Samsung UFS 3.0 depolama alanının yer aldığı bu model bu özelliğe sahip ilk akıllı telefon olmayı başarıyor. Okuma ve yazma hızı sonuçlarında ise okumada 1512 MB ve yazmada ise 418 MB şeklinde bir hız çıkıyor. Bu rakamlar ile beraber Galaxy S10+ cihazına göre oldukça yüksek diyebiliriz.

Samsung’un ilk katlanabilir modeli ile dikkatleri bir hayli üzerine toplayan bu Galaxy Fold modeli 28 Nisan ile beraber ön siparişlere açılacak. Galaxy Fold cihazının 3 Mayıs ile beraber ise satışa sunulması bekleniyor. Ayrıca bu model ülkemiz dahil yaklaşık 15 ülke pazarında satışta olacak. Cihazın fiyat etiketleri noktasında henüz bir rakam belli olmazken, Amerika fiyatının oldukça yüksek olması diğer ülkelerde de yüksek olacağı anlamına geliyor.


Katlanabilir Galaxy Fold ülkemizde satışa çıkıyor! Fiyatı ne kadar?Katlanabilir Galaxy Fold ülkemizde satışa çıkıyor! Fiyatı ne kadar?

PAYLAŞ