Samsung Galaxy Fold Hazırlıksız Çıktı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Fold Hazırlıksız Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-02 15:32:02
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Samsung Galaxy Fold’un piyasaya çıkışından kısa bir süre önce ertelenmesinin ise utanç verici bir durum olarak değerlendiren DJ Koh, gazeteciler karşısında konuşma yaparak Samsung Galaxy Fold’u şu an tam anlamı ile hazır olmadan tanıttıklarını ve piyasaya sürmek için ciddi bir uğraş verdiklerinin altını çizdi.

Akıllı telefon sektörünün devleri arasında bulunan Samsung’un mobil birim departmanının başında olan DJ Koh, şirketinin ilk katlanabilir telefonu olan Galaxy Fold konusunda önemli ve hatta herkesi ilgilendirecek bir açıklama yaptı. Gazeteciler karşısında konuşma yapan DJ Koh, Samsung Galaxy Fold’u şu an tam anlamı ile hazır olmadan tanıttıklarını ve piyasaya sürmek için ciddi bir uğraş verdiklerinin altını çizdi. Samsung Galaxy Fold’un piyasaya çıkışından kısa bir süre önce ertelenmesinin ise utanç verici bir durum olarak değerlendiren DJ Koh, durumun vahametini gidermek için bir nevi kullanıcılarından özür diledi. Samsung Galaxxy Fold’un akıllı telefon pazarına sürülen ilk katlanabilir akıllı telefon olması planlananlar arasında yerini alıyordu. Şubat ayının sonlarına doğru şirket tarafınca tanıtımı gerçekleştirilen akıllı telefonun nisan ayının sonlarına doğru ise piyasaya sürüleceği açıklandı. Fakat gel görelim ki teknoloji yayıncıları tarafından yapılan incelemeler sırasında Samsung Galaxy Fold’da görülen sorunlar, şirketin planlarını alt üst etmeyi başardı. Teknoloji yayıncılarının en hassas bulduğu konu ise ekranın farklı faktörlerin etkisi ile kolaylıkla zarar görmesi oldu.

Samsung Galaxy Fold Ön Siparişleri İptal EdildiSamsung Galaxy Fold Ön Siparişleri İptal Edildi

Peki Samsung Galaxy Fold akıllı telefon pazarındaki yerini ne zaman alacak?

Böylesine hassas bir konu ile karşı karşıya kalan Samsung Galaxy Fold, ne yazık ki pazarda yerini alamadan süresiz bir şekilde pazara girme tarihi ertelenmişti. Teknoloji devleri arasında bulunan Samsung ise söz konusu akıllı telefonun satışa sunulacağını ifade etmiş olsa dahi, piyasaya sunma tarihini net olarak açıklamış değil. Öte yandan konuya ilişkin en son bilgi ise Galaxy Fold’un Temmuz ayı içerisinde satışa sunulmayacağı ön görüsü içerisinde. Samsung mobil birim departmanı sorumlusu olan DJ Koh ise Samsung Galaxy Fold ile ilgili tüm problemler tespit edilmiş durumda. The Independent tarafından yayınlanan bir habere göre ise Samsung’un 2 bin adet cihazı test ettiği ifade ediliyor. Tüm bu gelişmelere rağmen Samsung, Samsung Galaxy Fold’un akıllı telefon pzarına sürme konusunda bir hayli temkinli yaklaşıyor. Katlanabilir akıllı telefon konusunda bazı sorunları görmezden geldiklerini ifade eden DJ Koh, bu durumu toparlamak için ellerinden geleni yaptıklarının altını çizdi. Peki bu konu hakkında siz neler düşünüyorsunuz?

 

 

 


Galaxy Fold Uzun Süre BekletecekGalaxy Fold Uzun Süre Bekletecek
Samsung Galaxy Fold Satışa HazırlandıSamsung Galaxy Fold Satışa Hazırlandı

PAYLAŞ