Samsung Galaxy Fold Hakkında Önemli Gelişme - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Fold Hakkında Önemli Gelişme

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-03 13:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

2019’un merakla beklenen akıllı telefonlarından olan Samsung’un katlanabilir modeli olması beklenen Galaxy Fold cihazı hakkında detaylar gelmeye devam ediyor. Yılın kuşkusuz en merak uyandıran cihazlarından olan Galaxy Fold, sunacağı ekran tasarımı ile damga vurması bekleniyor. Akıllı telefon pazarında 2019 ile beraber katlanabilir yapıya sahip cihazlar görmeye başlayacağız gibi duruyor. İşte bu başlangıcın önemli hamlelerinden birisi olacak olan Samsung cephesinden Galaxy Fold göreceğiz. Şimdi ise cihaza dair önemli bir yazılım gelişmesi ortaya çıktı. Gelen bilgilere göre modelin firmware yazılım tarafında global olarak geliştirilmeye başlandığı ifade ediliyor. Amerika firmware sürümü bir süredir geliştirilirken, şimdi ise cihazın global Pazar için yazılımının geliştirilmeye başlandığı belirtiliyor.

Samsung Galaxy Fold Nasıl Olacak?

Samsung Galaxy Fold'dan Yepyeni BilgilerSamsung Galaxy Fold'dan Yepyeni Bilgiler

Cihaz katlanabilir ekrana sahip olmanın yanı sıra One UI arayüz yapısı ile karşımıza çıkacak. Modelin tek elle kullanımının kolay olacağı beklenirken cihaz şimdiden gerek tasarım gerekse sunacağı performans ile beklenen modeller arasında bulunuyor. Cihaz hakkında bu zamana kadar bilinen detaylara bakacak olursak modelin Infinity Flex adlı bir ekran teknolojisi üzerine kurulu panel kullanması bekleniyor. Galaxy Fold adı ile pazarda bulunacak olan bu model 7.3 inç ve 4.6 inç olmak üzere iki farklı büyüklüğe sahip ekranı bulunacak. Esas ekran 7.3 inçlik olacakken 1536x2152 piksel bir çözünürlük sunacak. Bu ekran 420 ppi değerine sahip olacakken 4.6 inçlik diğer ekran ise 21:9 yapıda ve 840 x 1960 piksel olarak karşımıza çıkacak.

Google'ın katlanabilir telefon için çalıştığı iddiası doğru mu?

5G teknolojisine destek verecek olan bu modelin 5000 ile 6000 mAh arasında bir batarya ömrü sunması bekleniyor. Cihaz sunacağı bu iddialı özellikler ile beraber 1900 ile 2500 dolar  fiyat etiketi arasında piyasaya giriş yapacak ve modelin 1 milyondan fazla üretilmesi bekleniyor.  


Samsung, kavisli ekran tasarımını orta seviye telefonlara da getirecekSamsung, kavisli ekran tasarımını orta seviye telefonlara da getirecek
Samsung, yeni cihazlarına kripto para cüzdanı ekleyecekSamsung, yeni cihazlarına kripto para cüzdanı ekleyecek
Samsung Galaxy A50 Hakkında Yeni DetaylarSamsung Galaxy A50 Hakkında Yeni Detaylar

PAYLAŞ