Samsung Galaxy Fold Game of Thrones Edition Tanıtıldı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Fold Game of Thrones Edition Tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-23 15:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Amiral gemisi akıllı telefonları özelleştirip daha lüks bir görünüm elde eden Caviar, şimdi ise Samsung’un katlanabilir akıllı telefon modeli olan Galaxy Fold için çalışmasını sergiledi. Galaxy Fold Game of Thrones tasarım konseptine sahip olan bu yeni cihaz henüz piyasaya çıkmamış durumda. Son dönemin final yapması ile beraber trendlerde ve popüler dizisi olan Game of Thrones kombini ile oldukça büyüleyici bir görünüme sahip olmuş diyebiliriz. Bildiğiniz üzere Game of Thrones dizisi 8.sezon yapması ile beraber izleyicilerine veda etti. Birçok kitle dizinin finalini oldukça eleştirip beğenmezken, dizi en başarılı yapıtlar arasına adını yazdırmış durumda diyebiliriz. Şimdi ise Caviar cephesinden bu dizinin esintilerine sahip olan yeni tasarım Galaxy Fold cihazı ortaya çıktı.

Samsung Galaxy Fold Game of Thrones Edition

Samsung Galaxy S10 5G İnternet Hızı ile Göz KamaştırıyorSamsung Galaxy S10 5G İnternet Hızı ile Göz Kamaştırıyor

Katlanabilir yapıda çıkan ilk model olan Galaxy Fold, bu tasarımda yaşadığı sorunlardan ötürü henüz piyasaya çıkmış değil. Şimdi ise Game of Thrones detaylarına bürünen bu model altın detayları ile de dikkatleri üzerine topluyor. Altın kaplamalara sahip olan bu modelin 8200 dolar gibi bir fiyat etiketi belirlenmiş durumda. Galaxy Fold cihazının normal fiyatının ise 2000 dolar seviyesinde olduğunu belirtelim.

Caviar tarafından Samsung Galaxy Fold modeli için daha uygun fiyatlarda tasarımları da bulunuyor. Altın ve karbon fiyat detaylara sahip bir Galaxy Fold modeli ise 5780 dolardan alıcısını arıyor. Ayrıca deri ve altın detaya sahip bir başka cihaz ise 6180 dolar olarak karşımıza çıkıyor. Ancak bu fiyatlarda Game of Thrones tasarımının olmadığını belirtelim.   


Samsung Galaxy S11 Hakkında İlk Sızıntılar Gelmeye BaşladıSamsung Galaxy S11 Hakkında İlk Sızıntılar Gelmeye Başladı
Samsung Galaxy S11 Beklenen Tasarımda OlmayabilirSamsung Galaxy S11 Beklenen Tasarımda Olmayabilir

PAYLAŞ