Samsung Galaxy Fold Batarya Performansı Göz Kamaştırıyor - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Fold Batarya Performansı Göz Kamaştırıyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-19 17:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Samsung’un çok yakın bir zamanda piyasaya süreceği model olan katlanabilir yapılı Galaxy Fold, yapılan tüm genel testlerde üst seviye bir performans sergilemeye devam ediyor. Katlanabilir yapıya sahip olan Samsung’un Galaxy Fold modelindeki batarya boyutu diğer cihazlara göre 380 mAh daha büyük olarak 4380 mAh bir pil kullanıldı. Cihaz çift ekrana sahip olduğu için batarya kullanımın da diğer modellere göre daha düşük olacağı düşünülüyordu. Ancak yapılan kullanım testlerine göre aslında durumun öyle olmadığını ve daha iyi bir performans sergilediği ortaya çıktı. Galaxy Fold’un yapılan test sonrasındaki paylaşılan bir ekran görüntüsü cihazın nasıl bir performans sergilediğini açık bir şekilde gösteriyor.

Galaxy Fold Bataryası İle Dikkat Çekiyor

Samsung Galaxy Fold 200 Bin Kez Katlanıp AçılabilecekSamsung Galaxy Fold 200 Bin Kez Katlanıp Açılabilecek

Paylaşılan görsele göre tam şarjlı bir Galaxy Fold modeli yaklaşık olarak 14 saatlik bir kullanım ömrü sunduğu gözüküyor. Baktığımız zaman Google Chrome 2 saat kullanılırken, Twitter ise 1.5 saatlik kullanımı ile dikkat çekiyor. Bu rakamlar ortalama bir Google ve Twitter kullanıcısının kullanım saati olarak baz alınabilir. Cihaz oldukça büyük ekranı ile beraber testler kapsamında oldukça popüler olan Instagram ve WhatsApp’ın kullanılmadığını görüyoruz. Ancak söz konusu o uygulamalarda kullanılsaydı, bu kullanım süresinin biraz daha kısa olması beklenirdi.

Testlere göre katlanabilir yapıya sahip Galaxy Fold modelinde ekran değişikliğe uğramış olsa bile, cihazın batarya kullanım ömrüne ek bir etki yapmadığı gözüküyor. Galaxy Fold işlemci gücü tarafından Snapdragon 855 kullanırken, Samsung’un diğer amiral gemisi serisi olan Galaxy S10 ailesinde daha az verimli olan Exynos 9820 işlemcisi kullanılıyor. Galaxy Fold’un ekran büyüklüğü ile oluşan bu farkın işlemci farklılığı ile kapatılması bekleniyor. İlk testlere göre batarya oldukça tatminkar olurken, normal kullanımda nasıl fark edecek göreceğiz.


Samsung'un Katlanabilir Telefonu Galaxy Fold Satışa Çıktığı Anda TükendiSamsung'un Katlanabilir Telefonu Galaxy Fold Satışa Çıktığı Anda Tükendi
Galaxy Fold ekran sorunu ile ilgili ilk açıklama yapıldı!Galaxy Fold ekran sorunu ile ilgili ilk açıklama yapıldı!

PAYLAŞ