Samsung Galaxy Fold 2'de S Pen olmayabilir - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Fold 2'de S Pen olmayabilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-14 13:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung'un yaklaşan katlanabilir akıllı cep telefonu Galaxy Fold 2 hakkında çeşitli bilgiler gelmeye devam ediyor. Yeni çıkan bir söylentiye göre cihaz S Pen olmadan piyasaya sürülebilir. Şirketin gelecek günlerde piyasaya sürmeyi planladığı yeni katlanabilir akıllı cep telefonu modeli Galaxy Fold 2 ile ilgili çeşitli sızıntılar da halen gelmeye devam ediyor. Cihaz hakkındaki yeni sızıntılar cihazın anavatanı Güney Kore'den geldi. 

Şirketin için sızdığı düşünülen bilgilere göre Galaxy Fold 2 başlangıç olarak Mars Yeşili ve Astro Mavisi olmak üzere iki farklı renk seçeneği ile beraber gelecek. Galaxy Fold 2'nin ilk modele göre ekran olarak biraz daha büyük olacağı söylenirken, katlanma teknolojisi ve form faktörünü de koruyacağı belirtildi. Bu bilgilere ek olarak söz konusu bu akıllı cep telefonun 229 gram ağırlığında olacağı da iddia edilirken, bu da cihazın, 263 gram ağırlığında olan Galaxy Fold'a oranla yüzde 15 hafif olacağın gösteriyor. 

Galaxy Fold 2 Temmuz ayında piyasaya sürülebilir!Galaxy Fold 2 Temmuz ayında piyasaya sürülebilir!

Yüksek talep bekleniyor

Üretici şirket cihaz umutlu gözüküyor ki cihazın yüksek satışlar elde edeceğini düşünüyor. En önemli be bu akıllı cep telefonları bekleyenleri birazda olsa üzecek olan söylentilerden biri ise Samsung'un Galaxy Fold 2 modelinde S Pen'in yer olmayacağı hakkında çıkan iddialar. Cihaz için yüksel talep beklentisi olan şirket, üretimi de bu duruma göre planladığını belirtmiş olsa da corona virüs pandemisinin küresel pazarda neden olduğu belirsizlik nedeniyle bu öngörülerin boşa çıkma ihtimali de vardır. Galaxy Fold 2'nin hangi varyant ve fiyat etiketiyle piyasaya sürüleceği ise şu an için belirli değildi. Güney Koreli teknoloji devinin ikinci katlanabilir akıllı cihaz denemesi olarak karşımıza çıkan Galaxy Fold 2'de birince olduğu gibi sorunların yaşanmayacağı düşünülüyor. Buna karşılık şirketin cihazdan beklentisi de oldukça yüksek. 

 


Merakla beklenen Galaxy Fold 2 tasarımı ve özellikleri!Merakla beklenen Galaxy Fold 2 tasarımı ve özellikleri!
Galaxy Fold 2'yle ilgili önemli gelişmelerGalaxy Fold 2'yle ilgili önemli gelişmeler
Galaxy Fold 2 daha uygun fiyatla piyasaya sürülebilirGalaxy Fold 2 daha uygun fiyatla piyasaya sürülebilir

PAYLAŞ