Samsung Galaxy Fold 2 hakkında önemli sızıntılar - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Fold 2 hakkında önemli sızıntılar

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-18 21:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, katlanabilir akıllı cep telefonu konusunda kararlı  bir şekilde ilerlemeye devam ediyor. Şirket şu anda yeni katlanabilir cihazı Galaxy Fold 2 üzerinde çalışmalarına devam ediyor. Konuyla ilgili olarak elde edilen bilgilere göre cihaz altı farklı kamerayla beraber gelebilir. Geçtiğimiz günlerde yeni katlanabilir akıllı cep telefonu modeli Galaxy Z Flip'in tanıtımını gerçekleştiren Samsung, Galaxy Fold'un ikinci versiyonu üzerinde çalışmalarına hızla devam ediyor. Cihazla ilgili güncel haberlerse cihazın kamerasıyla ilgilidir. Bildiğiniz üzere Samsung geçtiğimiz yıl içerisinde Galaxy Fold'u piyasaya sürmeden ciddi ekran sorunları tespit etti ve ön siparişleri de geri çekerek katlanabilir telefon üzerinde çalışmalarını farklı yönlerden ele aldı. 

Galaxy Fold 2 temmuz ayında piyasaya sürülebilir

Ünlü Twitter hesabı Ice universe (@UniverseIce) özellikle Samsung markalı cihazlar hakkında yaptığı sızıntılarla gündeme gelen isimlerden biridir. Şöyle ki bu hesap üzerinden verilen bilgilere göre Champ kod adı ile geliştirilen Galaxy Fold 2 modelinin Samsung'un ekran altı kamera teknolojisiyle beraber karşımıza çıkacak olan ilk akıllı telefon olacağına dair çeşitli iddialar vardır. Bu bilgilere rağmen açık kaynağın, Galaxy Fold 2'nin mozaik çentik kullanıp kullanmayacağı konusunda net bir bilgi sunmadığını da söylemek gerekir. Cihaz hakkında şu an için kesin bilgiler mevcut değildir. Bu nedenle iddialardan yola çıkarak bilgilendirme yapılıyor. 

Samsung Galaxy Fold 200 Bin Kez Katlanıp AçılabilecekSamsung Galaxy Fold 200 Bin Kez Katlanıp Açılabilecek

Mozaik çentik sistemi olarak adlandırılan bu teknik sistem, cihazdaki çentiği ekranın geri kalan kısmına benzeterek bu bölümü gizlemek amacıyla kullanılıyor. Söz konusu bu sistem cihaza sadece çok yakından bakıldığı anda gözükebiliyor ve bu sistemin Galaxy Fold 2'ye uygulanıp uygulanmayacağı ise henüz kesin olan durumlar arasında değildir. Bu bilgilere ek olarak kaynak, Güney Koreli şirketin katlanabilir akıllı telefonunu Temmuz ayı içerisinde piyasaya sürmeye hazırlandığını da dile getiriyor. Şirket tarafındansa konuyla alakalı olarak resmi bir açıklama henüz gelmiş değildir. 

 


Galaxy Fold 2'nin teknik özellikleri sızdırıldıGalaxy Fold 2'nin teknik özellikleri sızdırıldı

PAYLAŞ