Samsung Galaxy Fit ilk güncellemesini aldı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Fit ilk güncellemesini aldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-05 15:32:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Koreli şirket Samsung, sadece akıllı telefon modelleri için değil giyilebilir teknoloji ürünleri için de desteklerini sürdürüyor. Şimdi ise Şubat ayında Galaxy S10 serisi ile beraber duyurmuş olduğu Galaxy Fit adlı Fitness bilekliği için ilk yazılım güncellemesini yayınladı. Samsung’un henüz yeni sayılan Galaxy Fit adlı fitness bilekliği için bir süredir yazılım güncellemesi bekleniyordu. Beklenen gerçekleşti ve güncelleme yayınlandı. TizenHelp adlı internet sitesi tarafından yayınlanan görsele göre güncellemenin ilk olarak Fransa bölgesinde başladığı gözüküyor.

Galaxy Fit Yazılım Güncellemesi Yayınlandı

Samsung Galaxy Note 10, yarım saatte tam şarj olacakSamsung Galaxy Note 10, yarım saatte tam şarj olacak

Bu yeni firmware yazılımı R370XXU0ASG1 sürüm numarasına sahip olarak geliyor. Bu güncelleme ile beraber cihazın kararlılık ve performansı çeşitli iyileştirmeler ile beraber sunuluyor. Diğer yandan pil şarj algoritması da bu güncelleme ile beraber daha iyi bir stabilizasyona kavuşuyor. Ayrıca Samsung kalp atış hızı widget’ı için yeni bir sanal düğme ekleniyor. Bu sayede kullanıcılar hızlı bir şekilde ölçüm gerçekleştirebilecek. 20.72 MB büyüklüğe sahip olan bu güncellemenin önümüzdeki günler ile beraber diğer ülkelere de erişmesi bekleniyor.

Galaxy Fit modelinin detaylarını hatırlayacak olursak Şubat ayında Galaxy S10 serisi ile beraber duyurulan model 0.95 inç AMOLED bir ekran ile geliyor. Bluetooth 5.0 LE teknolojisine sahip olan cihazda 5ATM’ye kadar su gerçirmezlik özelliği bulunuyor. Hem Android hem de iOS desteğine sahip olan modelin ülkemiz için fiyatının 599 TL olduğunu belirtelim.  


Huawei savaşı Samsung'u KıskandırıyorHuawei savaşı Samsung'u Kıskandırıyor
Samsung batıyor mu?Samsung batıyor mu?

PAYLAŞ