Samsung Galaxy F62 özellikleri belli oldu - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy F62 özellikleri belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-05 11:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli teknoloji üreticisi Samsung’un Galaxy F serisine dahil olacağı yeni akıllı telefon modeli Samsung Galaxy F62 için yeni bilgi ve detaylar ortaya çıktı. Şirketin uzun bir süredir beklenen akıllı telefonları arasında yer alan Samsung Galaxy S62 modelinin ilk etapta Hindistan’a özel olacağı söylenirken, diğer pazarlarda farklı isimler ile çıkış yapacağı söyleniyordu. Son gelen detaylar doğrultusunda ise cihazda 7000 mAh’lik büyük bir pil üzerine kurulu olması bekleniyor. Pil ömrü noktasında iddialı olacak olan bu yeni cihazın büyük pile rağmen ince bir tasarıma sahip olması bekleniyor. Ayrıca işlemci noktasında Exynos 9825 işlemcisinden güç alacak olan modelin beklenen diğer özellikleri neler gelin bakalım.

Samsung Galaxy F62 pil ve diğer detayları gözüktü

Samsung yeni katlanabilir ekranlı telefon modellerini bu yıl içinde tanıtacakSamsung yeni katlanabilir ekranlı telefon modellerini bu yıl içinde tanıtacak

Modelde 6 GB RAM olması beklenirken, 6.7 inç büyüklüğünde AMOLED ekrana sahip 32 megapiksel selfie kameralı bir cihaz şeklinde gelmesi bekleniyor. Modelin 340 dolar fiyat seviyelerinde bir rakamla satışta olacağı beklenirken, resmi satışın ise şubat ayının ortasında yapılması bekleniyor. Galaxy F serisinin hiçbir modelinin Türkiye pazarına girme ihtimali bulunmuyor. Ancak bu noktada da henüz bir kesinlik olmazken, ileri dönemlerde Türkiye özelinde bir Galaxy F serisine özel hamleler görebiliriz.

Şirketin bu model öncesinde Galaxy F41 modeli de karşımıza çıkmıştı. Standart bir çentikli tasarıma sahip olarak gelen bu modelin parmak izi sensörü ise cihazın arka konumuna yerleştirilmişti. 6.4 inç büyüklüğünde sAMOLED 60 Hz bir ekrana sahip bu model 1080P+ çözünürlük sunarken, gücünü ise 6 GB RAM ve Exynos 9611 işlemcilerinden alıyor. 64 GB depolamaya sahip cihazın 128 GB versiyonu da bulunuyor. Bakalım Samsung’un pil ile ön plana çıkan yeni Galaxy F62 modelini pazarda yer alacak mı göreceğiz.


Samsung Galaxy Fold 3'ün tasarımı sızdırıldıSamsung Galaxy Fold 3'ün tasarımı sızdırıldı
Samsung'dan yeni kamera patenti alındıSamsung'dan yeni kamera patenti alındı

PAYLAŞ