Samsung Galaxy F62 ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy F62 ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-07 11:00:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Koreli teknoloji devi Samsung'ın ekim ayı içerisinde ilk üyesini tanıtmış olduğu Galaxy F serisinin yeni üyesi olan Galaxy F62, Geekbench testinde gün yüzüne çıktı. Burada yer alan bilgilere göre Galaxy F62, tıpkı önceli gibi 6 GB RAM'e sahip olacak.

Güney Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung'un Galaxy F62 ismini koyduğu modeli, Hindistan'da çıkış yapmadan önce Geekbench'te kendini gösterdi. Üretici şirketin yeni cihazının model numarasının SIME625F olduğu da belli olmuştu. 2021 yılının ilk yarısında ilk olarak Hindistan'da satışa sunulacağı tahmin edilen söz konusu bu cihaz, ilk kez Geekbench'te kendini gösterdi. Tabi bunun yarı sıra cihazın bazı donanımsal özellikleri hakkında bilgiler geldi. Peki, Samsung Galaxy F62 adı verilen bu modelin ortaya çıkan özellikleri neler oldu?

Samsung Galaxy F serisi, kamera odaklı olacak!Samsung Galaxy F serisi, kamera odaklı olacak!

Samsung Galaxy F62'nin belli olan donanımsal özellikleri

Tek çekirdekte 763, çoklu çekirdekte ise 1.952 puan almayı başaran Samsung'un bu yeni modeli, Samsung'un Exynos 9825 yonga seti ile beraber geliyor. 6 GB RAM'e sahip olan Galaxy F62, işletim sistemi tarafında ise Android 11'e sahip. Samsung'un Galaxy F modelleri çok bilindik bir seri değil, hatta esasında henüz bir seri bile değildir. Samsung geçtiğimiz ekim ayı içerisinde Galaxy F'nin ilk üyesi Galaxy F41'in duyurusunu gerçekleştirmişti. Bu sebeple de burada yer alan ikinci cihaz olacak olan Galaxy F62 ile birlikte Galaxy F, bir seri haline gelecek demek mümkündür.

Samsung Galaxy F41; 6 GB RAM'e, 128 GB depolama alanına, 6.000 mAh bataryaya, 15 W hızlı şarj desteğine, Android 10 işletim sistemine ve Exynos 9611 SoC özellikleri ile beraber kullanıcıların karşısına çıkmıştı. Super AMOLED FHD+ Infinity U ekran özelliğine sahip olan bu akıllı cep telefonun arka kısmında 64 MP, 8 MP ve 5 MP üç kamera ve ön tarafında 32 MP'lik selfie kamerası bulunuyordu. Galaxy F62'nin ise Galaxy F41 ile bazı ortak özelliklere sahip olsa da öncelinden daha güçlü donanımlara sahip olması ve dolayısıyla daha yüksek bir fiyat etiketine sahip olması bekleniyor. Serinin ikinci telefonu olarak ilan edilen bu cihaz hakkında şu an için elde edilen bilgiler bu kadar ile kısıtlıdır. 

 




Resmi olarak tanıtılan Samsung Galaxy F41 özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Samsung Galaxy F41 özellikleri ve fiyatı
Samsung Galaxy F12 ortaya çıktıSamsung Galaxy F12 ortaya çıktı
Samsung Galaxy Fit 2 Türkiye’de satışa sunulduSamsung Galaxy Fit 2 Türkiye’de satışa sunuldu

PAYLAŞ