Samsung Galaxy F serisi, kamera odaklı olacak! - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy F serisi, kamera odaklı olacak!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-16 21:45:01
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Koreli telefon üreticisi Samsung, birçok model sunmaya devam ediyor. Ürün yelpazesini genişletmeye devam eden Samsung, şimdi ise bu yelpazeye yeni Samsung Galaxy F serisi akıllı telefonlarını eklemeye hazırlanıyor. Samsung’un Galaxy S, Galaxy M, Galaxy A ve Galaxy Z modelleri gibi birçok serisi bulunuyor. Şimdi ise bu serilerin bir yenisi olarak yakın zamanda Samsung Galaxy F serisi modeller göreceğiz. Bu yeni serinin 270 dolarlık segment fiyatı ile uygun fiyatlı kategoriye hitap etmesi bekleniyor. Ayrıca Galaxy F serisi modellerin kamera odaklı bir telefon olması bekleniyor. Direkt olarak Galaxy M serisinin karşısına çıkacak olan bu yeni serinin ilk modeli neler sunacak henüz belli olmuş değil.

Diğer yandan Galaxy F serisinin Hindistan dışına çıkıp çıkmayacağı da henüz bilinmiyor. Bu noktada bu yeni seri sadece Hindistan pazarına özel olabilme ihtimali de bulunuyor.

Samsung Galaxy Note 20 ile profesyonellik çıtası yükseliyorSamsung Galaxy Note 20 ile profesyonellik çıtası yükseliyor

Samsung Galaxy F serisi haricinde yeni kamera sensörleri de sunacak

Şirket her alanda teknolojisini en iyi noktaya getirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Şirketten eskiye göre daha ince yapılı 108 megapiksel, 64 megapiksel, 48 megapiksel ve 32 megapiksel ISOCELL sensörler de gelmiş durumda. 2020 yılı bitmeden üretime geçileceği söylenen bu yeni sensörler, Samsung’un kendi modelleri yanında birçok akıllı telefonlarda da kullanılacak. Bu seride en üstte yer alan 108 megapiksel ISOCELL HM2, 4K çözünürlükte 120 FPS video desteği ile geliyor ve sensör boyutu 1/1.52 inç seviyesinde geliyor.

Samsung’un özellikle orta seviyede Galaxy M ve A modelleri ile ne kadar yüksek başarı sağladığı biliniyor. Bakalım şirketin yeni sunulacak olan Galaxy F serisi ile beraber ne seviyede bir başarı yakalayacak hep beraber göreceğiz. Galaxy F serisi modellerin Türkiye pazarında da satılma ihtimali olduğunu belirtelim.


Tanıtımına günler kala Samsung Galaxy S20 FE fiyatı ortaya çıktıTanıtımına günler kala Samsung Galaxy S20 FE fiyatı ortaya çıktı
Samsung Galaxy S20 FE’nin tanıtım tarihi resmi olarak açıklandıSamsung Galaxy S20 FE’nin tanıtım tarihi resmi olarak açıklandı

PAYLAŞ