Samsung Galaxy F Hakkında Yeni Detaylar - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy F Hakkında Yeni Detaylar

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-06 17:10:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Koreli telefon üreticisi Samsung’un yakın bir zamanda katlanabilir yapıya sahip bir modelini sunması bekleniyor. Samsung Galaxy F olarak gelmesi beklenilen bu yeni cihaz hakkında bilgiler de gelmeye devam ediyor. Şimdi ise ortaya çıkan yeni detaylar cihazın renk seçenekleri ve depolama seçeneklerini ortaya çıkarıyor. Önümüzdeki haftalarda düzenlenmesi beklenilen SDC 2018 etkinliği ile beraber yeni katlanabilir akıllı telefon Galaxy F’in resmileşmesi bekleniyor. Chazın bu noktada modele özel bir arayüz yapısı ile beraber birçok yeniliği de sunması bekleniyor. Yeni gelen son bilgilere göre ise modelin SM-F900x kod adına sahip olarak ve 512 GB dahili depolama sunması düşünülüyor.

Katlanabilir Samsung Galaxy F

Samsung'dan Şimdi ise Katlanabilir Laptop GeliyorSamsung'dan Şimdi ise Katlanabilir Laptop Geliyor

Modelin geleceği renkler arasında gümüş seçeneğinin olacağı da kesinleşen bilgiler arasında bulunurken, modelin 7.3 inçlik katlanabilir esnek bir ekran üzerine kurulu gelmesi bekleniyor. Ayrıca cihazda 4.6 inçlik daha küçük ikinci bir ekranda yer alacak. Bu ikinci ekran ise kullanım ömrünü arttırmaya yönelik özelliklere sahip olacak. Modelin katlanabilir olma özelliği menteşe noktasından gerçekleşecek ve bu menteşeler ise tam 200 bin katlanmaya kadar dayanıklılık ömrü sunacak. İkinci ekran ise telefonu açmadan bildirimleri kontrol etme gibi olanaklar sunabilecek. 2019  yılında 1 milyon adet üretileceği ifade edilen bu yeni katlanabilir Galaxy F serisinin bu ay ile beraber seri üretime geçiş yapması bekleniyor.

Modelin 2019 yılının en iddialı cihazlarından birisi olması bekleniyor. Tam 1800 dolar gibi uçuk bir rakama sahip olacak bu cihazın ülkemiz fiyatının ise çok yüksek rakamlarda bulunması bekleniyor. Modelin donanım tarafında ise amiral gemisi seviyesinde işlemci ve kamera yeteneklerine sahip olacağına kesin gözüyle bakılıyor. Önümüzdeki aylar ile beraber cihazın daha resmi ve net özelliklerinin ortaya çıkacağını söyleyebiliriz.


Bir katlanabilir telefon daha: Royole FlexpaiBir katlanabilir telefon daha: Royole Flexpai
Samsung'un Katlanabilir Telefonundan Yeni DetaylarSamsung'un Katlanabilir Telefonundan Yeni Detaylar

PAYLAŞ