Samsung Galaxy Buds Pro'nun fiyatı ve tüm özellikleri ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Buds Pro'nun fiyatı ve tüm özellikleri ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-26 21:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli teknoloji şirketi Samsung’un yakın zamanda kablosuz kulaklık modeli Galaxy Buds Pro modelinin tanıtılması bekleniyor. Yeni kulaklık modeline dair fiyat ve özellik detayları ortaya çıkmaya başladı. Kablosuz kulaklıkları karşılaştırılan bir raporun sızdırılması ile beraber yeni kablosuz kulaklıkğa dair detaylar belli olurken, nitekim uygun fiyatı da belli oldu diyebiliriz. Samsung, normal takvim şartlarında Ocak ayı ile beraber büyük bir etkinlik gerçekleştirecek. Söz konusu etkinlik ile başlıca Galaxy S21 ailesini resmi olarak göreceğiz. Yeni amiral gemisi ailesi ile beraber en yeni kulaklık ailesinin de tanıtılması bekleniyor. Gerçekleşen son sızıntıya göre ise Galaxy Buds Pro olarak bu  yeni kablosuz kulaklık modellerinin detayları karşımıza çıkıyor.

Samsung Galaxy Buds Pro modelinin Galaxy Buds Live ve Galaxy Buds+ modellerinin karışımı bir cihaz olarak yer alması bekleniyor. Galaxy Buds Pro sahip olduğu özelliklere karşılık ise uygun fiyatı ile pazarda dikkat çekmesi bekleniyor. Öyle ki ortaya çıkan fiyat ile Galaxy Buds Pro’nun uygun olabileceği gözüküyor.

Galaxy Buds Pro'nun yeni özellikleri belli olduGalaxy Buds Pro'nun yeni özellikleri belli oldu

Samsung Galaxy Buds Pro özellikleri ortaya çıktı

Sızan rapora göre Galaxy Buds Pro’da 8 saat kesintisiz, 28 saat ise kutu ile beraber kullanım süresi olacağı yazıyor. Bu kulaklıkta konuşma için ise kesintisiz 4.5 saat kullanım imkanı veriliyor. Kutu ile beraber ise Galaxy Buds Pro modelinin 15 saate kadar konuşma sunacağını belirtebiliriz. Diğer yandan Galaxy Buds+ ile Galaxy Buds Live modellerinde IPX2 sertifikası bulunuyordu. Yeni model daha da gelişmiş olacak ve IPX7 sertifikasına sahip olarak gelecek. Su ve tere karşı için maksimum dayanıklı olacak cihazda gelişmiş bir aktif gürültü engelleme özelliği de yer alacak.

Galaxy Buds Pro’ya dair bir başka sızıntıya göre ise kulaklıkta 11 mm’lik bass, 6.5 mm’lik ise tiz odaklı sürücüler olacağı belirtiliyor. Diğer yandan kablosuz kulaklığı farklı ses kalitesi türlerinde kullanabilecekler. Önceki modelde yer alan Bluetooth 5.1 ve hızlı eşleştirme gibi özellikler de bulunacak. Galaxy Buds Pro modeli 199 dolar fiyat etiketine sahip olması beklenirken, Live modelden 30 dolar fark ile satışa çıkması dikkatleri çekiyor.


Galaxy Buds Pro için mobil uygulama ortaya çıktıGalaxy Buds Pro için mobil uygulama ortaya çıktı
Samsung Galaxy Buds Pro fiyatları, Galaxy Buds Live'dan daha pahalı olabilir!Samsung Galaxy Buds Pro fiyatları, Galaxy Buds Live'dan daha pahalı olabilir!

PAYLAŞ