Samsung Galaxy Buds Pro kaybettiği özelliğine güncellemeyle kavuşuyor - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Buds Pro kaybettiği özelliğine güncellemeyle kavuşuyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-28 10:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli teknoloji devi tarafından tasarlanan Galaxy Buds Pro modeli için yeni bir güncelleme sunuldu. Söz konusu bu güncelleme ile beraber kenara çift tıklama özelliği geliyor. Kulaklığın tasarımı gereği yeteri kadar bir alan bulunuyor olsa da bu özellik güncellemeyle beraber kullanıcıların beğenisine sunuldu. Daha önce de bu özellik Galaxy Buds Plus modelinde bulunuyordu. Kullanıcılar kulaklığa gelen yeni hareket özelliğini istedikleri gibi etkinleştirebilir ya da devre dışı bırakabilirler. Söz konusu bu özellik, Galaxy Wearable uygulamasının ardından Labs bölümünden kullanıcılar ulaşabilirler. 

Bu yeni özellik etkin hale getirildiğinde hareketleri kullanarak sesi kontrol etmekte mümkün oluyor. Yapılan güncellemenin ardından aynı zamanda aktif gürültü performansını da iyileştirebilirsiniz. Şu an için Güney'deki kullanıcılar için indirmeye sunulan bu güncelleme yakın zaman içerisinde Türkiye'de de yer alması bekleniyor. Ortam sesi özelliği ile beraber etraftaki sesleri 20 desibele kadar artırabilen aktif gürültü engelleme özelliği de cihazda yer alıyor. Bu sayede ise arka planda yer alan sesleri azaltma özelliğine sahip olan bu model 3D Spatial Audio desteği ile beraber sunuluyor. Yani model kişilerin kafa hareketlerini takip edebilir ve bunun üzerinden destekli içeriklerde etkileyici bir üç boyutlu ses deneyimi sunuluyor. 

Samsung Galaxy M32 5G ile geliyor?Samsung Galaxy M32 5G ile geliyor?

Samsung Galaxy Buds Pro özellikleri

USB-C üzerinden şarj edilme özelliğine sahip olan bu kulaklık şarj özellikli haznesinde 472 mAh, kulaklıklarda ise 61 mAh pili barındırıyor. IPX7 sertifikasına sahip olan bu kulaklık hazne ile beraber 15 saatlik bir konuşma süresi de sunuyor. Kulaklık hakkında elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlıdır. 

 


Samsung Galaxy M32'den 6.000 mAh batarya sürpriziSamsung Galaxy M32'den 6.000 mAh batarya sürprizi
Samsung Galaxy Z Fold Tab iddialı geliyorSamsung Galaxy Z Fold Tab iddialı geliyor
Samsung Galaxy A32 tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatıSamsung Galaxy A32 tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ