Samsung Galaxy Buds Pro için Adidas seçeneği tanıtıldı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Buds Pro için Adidas seçeneği tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-06 20:01:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Sürpriz bir hamle yapan Samsung, kablosuz kulaklığı Galaxy Buds Pro için Adidas seçeneğini tanıttı.

Kablosuz kulaklık modelleri ile dikkat çeken Samsung, farklı markalar ile işbirliği yapmaya devam ediyor. Yapılan son tanıtımlarda ise Samsung Galaxy Pro Adidas versiyonu resmi olarak tanıtıldı.

Samsung Galaxy Buds 2 sürprizlerle dolu geliyorSamsung Galaxy Buds 2 sürprizlerle dolu geliyor

Samsung Galaxy Buds Pro Adidas Originals Special Pack geldi!

Samsung Galaxy Buds Pro Adidas Originals Special Pack olarak adlandırılan yeni model, kablosuz kulaklıklarda yeni bir deneyim sunuyor. Özel bir kutusu ve kutu içeriği ile birlikte gelen Adidas özel versiyonunda, teknik olarak herhangi bir fark mevcut değil. Sadece tema ve şekil olarak değişiklik içeren Galaxy Buds Pro kablosuz kulaklığı, Adidas kullanıcıları için alternatif bir ürün olarak dikkat çekiyor. Yeni kulaklık versiyonunu satın alan kişilere aynı zamanda Adidas Stan Smith adındaki ayakkabı modeli için özel bir kupon da tanımlanıyor. Modelin Güney Kore dışına çıkması beklemezken, 249 dolarlık bir etiket fiyatının olduğu belirtildi.

Yeni işbirlikleri gelebilir!

Samsung tarafından yapılan bu hamle, Adidas’ı ön plana çıkarırken pek çok farklı marka için de farklı işbirliklerine davetiye sundu. Bu bakımdan gerek kablosuz kulaklık gerekse diğer ürünlerde farklı işbirliklerinin gelmesi mümkün.



PAYLAŞ