Samsung Galaxy Buds Pro fiyatları, Galaxy Buds Live'dan daha pahalı olabilir! - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Buds Pro fiyatları, Galaxy Buds Live'dan daha pahalı olabilir!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-23 10:01:02
Editör : Ayça Aleyna Dinler
Kategori : Teknoloji

Samsung Galaxy Buds Pro'nun Ocak ayında Samsung Galaxy S21 serisi ile birlikte piyasaya sürülmesi bekleniyor. Bu kulaklıklar, son zamanlarda ayrıntılı olarak açıklanan görüntüler ve Temel özellikler ile daha önce bildirilmiştir. Şimdi, yaklaşan gerçekten kablosuz kulaklıkların fiyatları da çevrimiçi olarak ortaya çıktı ve hayal gücüne çok az şey bıraktı. Fiyatlandırma sızıntısı, Samsung Galaxy Buds Pro'nun bu yılın başlarında piyasaya sürülen Galaxy Buds Live'dan daha pahalı olabileceğini ima ediyor. Son zamanlarda yapılan bir sızıntı, Samsung Galaxy Buds Pro'nun 3D mekansal sesin yanı sıra aktif gürültü iptali ile geleceğini ima etti.

Samsung Galaxy Buds Pro başlangıçta sadece siyah ve gümüş renk seçeneklerinde sunulabilir.

Galaxy Club, Samsung Galaxy Buds Pro'nun 229 Euro Avrupa'da. Bu doğruysa, kulaklıkların Galaxy Buds Live'dan daha pahalı olabileceği anlamına gelir. Bu kulaklıkların Galaxy S21 serisinin ön siparişleriyle birlikte geldiği ve başlangıçta siyah ve gümüş renk seçeneklerinde sunulabileceği bildiriliyor. Diğer renk seçenekleri yılın ilerleyen saatlerinde piyasaya sürülebilir.

Huawei overtakes SamsungHuawei overtakes Samsung

Yeni bir Galaxy Buds Pro eklenti uygulaması teardown, yaklaşan TWS kulaklıklarının birkaç temel özelliğini ortaya çıkardı. Daha sürükleyici bir ses deneyimi için 3D mekansal ses ve video gibi özelliklerle birlikte geldiği söyleniyor. Bu özelliğin çalışması için rapor, eşleştirilmiş Android telefonun Android 11'de bir UI 3.0 ile çalışması gerektiğini söylüyor. Ayrıca özel jiroskop sensörleri, Dolby Atmos ve SoundAlive ile çalışır. Ortam modunu etkinleştirmek için ses algılamayı desteklediği ve biriyle konuştuğunuzu algıladığında medya sesini otomatik olarak azalttığı söylenir.

Ortam modu için ne kadar gürültünün girilmesi gerektiğini ayarlamak için dört ses ayarı beklenir ve ANC bile yüksek ve düşük ayarlarla özelleştirilebilir. Teardown uygulaması ayrıca Samsung Galaxy Buds Pro'nun her kulaklığın içinde 61mah pil ve kasanın içinde 472mah pil olabileceğini gösteriyor. Eklenti uygulaması, yanlış yerleştirilmiş kulaklıkları bulmanıza yardımcı olmak için Kulaklıklarımı Bul özelliğini de destekleyecektir. Kulaklıkların da dokunmatik kontroller sunması bekleniyor.



PAYLAŞ