Samsung Galaxy Buds Kulaklıklarına Önemli Güncelleme - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Buds Kulaklıklarına Önemli Güncelleme

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-28 15:02:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Kablosuz kulaklık alanına en son yeni bir modeli ile giriş yapan Samsung’un Galaxy Buds ürünleri için önemli bir güncelleme yayınlandı. Bu yeni Galaxy Buds modeli her ne kadar başarılı bir cihaz olsa da, kullanıcılar tarafından çeşitli sebepler ile eleştiriliyordu. Özellikle yazılım noktasında destek gereken model için beklenen destek geldi. Samsung bu noktada bir yazılım güncellemesi ile ses kalitesinde daha da bir artış hedefliyordu. Galaxy Buds için yaşanan bu yeni gelişmede kablosuz kulaklıklara 3 farklı yenilik gelmiş oldu. Samsung ilk olarak bu kulaklıklarda daha fazla ses kalitesine yönelik bir hamlede bulundu. Güncelleme ile beraber ses kalitesinde artış ve daha da net olma durumu gerçekleştirildi.

Samsung Galaxy Buds Önemli Güncellemeler

Samsung Galaxy Fold Satışa HazırlandıSamsung Galaxy Fold Satışa Hazırlandı

Ayrıca Samsung Galaxy Buds modeline sesin kalitesinin otomatik olarak ayarlama imkanı olan Ambient Sound adlı özellik eklendi. Bu özellik ile sesli arama veya müzik dinleme aktiviteleri gibi durumlarda ses kalitesini otomatik olarak ayarlama imkanı olacak. Güncelleme ile gelen bir başka yenilik tarafı ise batarya ile alaklı oluyor. Normalde iki kulaklığın ayrı ayrı şarj göstergesi yer almıyordu. Ancak bu yeni güncelleme ile beraber artık her iki kulaklık için de şarj durumu gösterilecek.

Samsung’un Galaxy Buds kablosuz kulaklıkları yeni nesil bir kablosuz kulaklık olduğu için düzenli olarak güncelleme almaya devam ediyor. Samsung ise bu güncellemeler ile Airpods gibi yeni teknolojik ürünleri yakalamayı hedefliyor.


Samsung Galaxy Fit Türkiye'de!Samsung Galaxy Fit Türkiye'de!
Çift Kameralı Samsung Galaxy A10s GeliyorÇift Kameralı Samsung Galaxy A10s Geliyor

PAYLAŞ