Samsung Galaxy Buds+ görseli sızdı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Buds+ görseli sızdı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-25 11:05:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Kablosuz kulaklık modelleri arasında popüler isimlerden olan Samsung’un Galaxy Buds modelinin devam serisi olarak Galaxy Buds+ gelmesi bekleniyor. Bir süredir bu yeni modelin gelmesi beklenirken şimdi Galaxy Buds+ cihazına dair bazı yeni detaylar ortaya çıktı. Yeni ortaya çıkan görseller modelin tasarımı hakkında bazı bilgiler verirken, ayrıca sunacağı batarya ömrü ile de dikkat çekmesi bekleniyor. Samsung’un 2020 yılında sunacağı yeni amiral gemisi ailesi Galaxy S11 serisi ile beraber muhtemel olarak yeni Galaxy Buds+ kablosuz kulaklık modellerini de tanıtacak. 18 Şubat 2020 tarihinde tanıtılması beklenen bu yeni kablosuz kulaklık modeli, sektöre yeni bir soluk getirmesi bekleniyor.

Samsung Galaxy Buds+ İddialı Geliyor

Galaxy S10 Lite özellikleri ve merakla beklenilen fiyatı sızdıGalaxy S10 Lite özellikleri ve merakla beklenilen fiyatı sızdı

Bu yeni model aktif gürültü engelleyici özelliği sayesinde piyasada yer alan AirPods Pro modeline direkt olarak rakip olması bekleniyor. Tasarım tarafında ise piyasada bulunan modeliyle oldukça benzer olacak bu cihazın asıl farkı ise pil ömrü tarafında gerçekleşmesi bekleniyor. Federal İletişim Kurulu başvurusunda ortaya çıkan belgelerde SM-R175 model numarasına sahip olan bu yeni cihazın bazı detayları da ortaya çıktı. Baktığımız zaman var olan modelde her bir kulaklıkta 58 mAh ve taşıma kutusunda ise 252 mAh kapasiteli bir batarya yer alıyor.

Yeni modele baktığımızda ise taşıma kutusunda 600 mAh bir batarya yer alacak. Bu da 2.5 kat daha yüksek bir batarya boyutu anlamına geliyor. Ayrıca kulaklıklar için ise 300 mAh seviyesi gözüküyor. Bu noktada ise her bir kulaklıkta 150 mAh bir batarya görebiliriz. Henüz tüm bu bilgiler sızıntılardan ibaret olurken, geçen yıl satışa çıkan modeller de belgelere göre daha az değerler ile piyasaya giriş yapmıştı. Bu noktada yeni modeller batarya tarafında gelişim olsa da, belge değerinin altında olması bekleniyor.  


Galaxy S11 kamerası yeni bir yarışın habercisiGalaxy S11 kamerası yeni bir yarışın habercisi
Samsung Galaxy A71'in Avrupa fiyatı ortaya çıktıSamsung Galaxy A71'in Avrupa fiyatı ortaya çıktı

PAYLAŞ