Samsung Galaxy Buds 2'nin kutu açılışı sızdırıldı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Buds 2'nin kutu açılışı sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-09 11:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli şirket Samsung’un yeni kablosuz kulaklık modeli olan Galaxy Buds 2’nin özellikleri bir kutu açılışı ile sızdırıldı. Şirketin henüz kulaklık modeli tanıtılmadan, fiyatı dahil birçok özelliği de ortaya çıktı. Samsung’un 11 Ağustos tarihinde gerçekleştireceği Galaxy Unpacked etkinliği ile beraber şirketin birçok yeni ürününü göreceğiz. Marka etkinlik kapsamında yeni akıllı telefon modelleri, akıllı saati ve kulaklığını tanıtacak. Ancak lansmana az bir zaman kala etkinliğin ürünlerine dair detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise Samsung Galaxy Buds 2’nin kutu açılışı ortaya çıktı.

Samsung Galaxy Buds 2 kutu açılışı gözüktü

Galaxy A52S 5G’nin özellikleri belli olduGalaxy A52S 5G’nin özellikleri belli oldu

Güney Koreli şirketin bu yeni kulaklık modeli için sızıntılar gelmeye devam ediyor. Daha öncesinde hem özellikleri hem de tasarımı ile gözüken bu cihazın şimdi ise kutu açılış videosu sızdırıldı. YouTube platformunda The mobile Central kanalında yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Samsung Galaxy Buds 2 kutu açılış videosuna göre kulaklığın şarj kutusu, USB-A-C şarj kablosu ve ek olarak kulak uçları ile geldiği gözüküyor. Diğer yandan kutuda kulaklığa ait belgeler yer alırken, kulaklık tasarım detaylarının önceki Buds modelleri ile aynı çizgiye sahip olduğunu belirtelim. Buds 2’nin belli olan özelliklerine gelecek olursak FCC sertifika site raporuna göre Galaxy Buds 2 modelinde yeni nesil Bluetooth teknolojisi olan Bluetooth LE desteği yer alacak. Kulaklıkta aktif gürültü engelleme özelliği yer alacakken, cihazın pil kapasitesi ise 472 mAh seviyesinde bulunacak. Buds 2’nin ANC açık iken pil ömrü 20 saat, kapalı iken ise 29 saat seviyelerine erişecek. Fiyatına gelecek olursak yeni nesil Galaxy Buds 2 modelinin 170 dolar fiyatla satışa çıkması bekleniyor.


Samsung Galaxy Watch 4 hakkında yeni detaylarSamsung Galaxy Watch 4 hakkında yeni detaylar
Galaxy S21 serisi Samsung'u mutlu etmiyorGalaxy S21 serisi Samsung'u mutlu etmiyor

PAYLAŞ