Samsung Galaxy Buds 2'nin bir özelliği daha sızdırıldı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Buds 2'nin bir özelliği daha sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-07-08 11:30:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Samsung tarafından geliştirilen kablosuz kulaklıklar için yeni bir özellik daha sızdırıyor. İddialara göre aktif gürültü engelleme teknolojisi yeni modellerde yer alabilir.

Samsung en son olarak Galaxy Buds+ modelini piyasaya sunmuştu. Piyasaya sunulacak yeni model için çalışmalarını sürdüren şirket bir önceki modelin yeni versiyonunu Galaxy Buds 2 adıyla tanıtacak. Yeni model ile ilgili bugüne kadar herhangi bir detay paylaşılmamış olsa da oldukça üstün özellikler ile donatılacak kablosuz kulaklığın kullanıcıların beklentilerini karşılaması bekleniyor. Kesinlik taşımasa da piyasaya çıkacak yeni modelin beklenen özellikler ile sunulması kullanıcıların ilgisini çekebilir. 

Aktif gürültü engelleme teknolojisi kullanılıyor

Gündemde yer alan haberlere göre yeni kablosuz kulaklıkta aktif bir gürültü engelleme özelliği yer alacak. Kablosuz kulaklıklar ile ilgili yapılan ilk değerlendirmelerde böyle bir özelliğin kullanılması beklenmiyordu. Ancak yapılan son rapor ve sızdırma, özellikle yeni modeli almak isteyenler için büyük bir fırsat yaratıyor.

ANC olarak adlandırılan gürültü önleme ve engelleme sistemi, Samsung tarafından cihazlarda çok yoğun olarak kullanılmıyor. Ancak mevcut özelliğin yer verildiği kablosuz kulaklıklar, piyasada çok daha popüler durumda. Bugüne kadar sunulan iki farklı kablosuz kulaklıkta mevcut teknolojiyi tercih eden Samsung; Galaxy Buds Live ve Galaxy Buds Pro ile bu konuda ciddi bir avantaj elde etmişti.  Galaxy Buds 2’de de bu özelliğe yer verilmesi, Samsung'un mevcut özelliğe sahip 3. modelini piyasaya sunmasını sağlayacak. 

Mevcut özellik hakkında gündeme gelen haberlerde Galaxy Buds 2 için ekran görüntüsüne de yer verilmiş durumda. Ekran görüntüsünden de anlaşılacağı üzere kullanıcılar kulaklığı taktıktan sonra kullanım için mevcut gürültü önleme teknolojisini aktif hale getirebilecek. Paylaşılan ekran görüntüsü ise şöyle; 

Samsung Galaxy Buds 2 fiyatı ne kadar olacak?

Gündeme gelen yeni haberler ile birlikte kablosuz kulaklıklar için en çok merak edilen diğer detay etiket fiyatı. Bu konuda farklı iddialar gündemde yer alıyor. Samsung’un ekonomik bir fiyat ile daha fazla kişiye ulaşması mümkün görünmüyor. İddialar doğruysa, piyasaya çıkacak yeni model 149 dolar ile 169 dolar arasındaki bir fiyata sabitlenecek. 





PAYLAŞ