Samsung Galaxy Buds 2 sürprizlerle dolu geliyor - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Buds 2 sürprizlerle dolu geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-31 13:31:03
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Samsung, Galaxy Buds adıyla geliştirdiği kablosuz kulakların yeni neslini piyasaya sunmaya hazırlanıyor.

Güney Kore’nin teknoloji devi Samsung, kablosuz kulaklık konusunda da çalışmalarına devam ediyor. İlk modelini Samsung Galaxy Buds adı ile piyasaya süren ve oldukça beğeni toplayan şirket, yeni özellikler kazandırdığı kablosuz kulaklarla piyasadan daha fazla pay almayı hedefliyor. Konuyla ilgili bugüne kadar ciddi sızdırmanın olmaması, yeni teknoloji ile ilgili daha fazla merak uyandırırken, yeni kulaklık için durum yavaş yavaş şekillenmeye başladı.

Samsung'un yeni Galaxy Buds Pro modeli tanıtıldıSamsung'un yeni Galaxy Buds Pro modeli tanıtıldı

Samsung Galaxy Buds 2 özellikleri neler olacak?

Daha önce Pro gibi farklı isimleri de kulaklık modellerinde kullanan Samsung, test sürecinde yeni kulaklıklar için Samsung Galaxy Buds 2 adını tercih etti. Kod adı Berry olan yeni kulaklıklar, mevcut testler ve sızdırmalara göre 2021 yılı içerisinde piyasada olacak. Yeni model için en çok dikkat çeken ise çoklu bağlantı desteğinin olması. Bu sayede aynı anda birden fazla teknolojik cihaz ile bağlantı kurma yeteneğine sahip olacak. Samsung dışındaki diğer cihazlarda da kullanılabilecek kulaklık,  Bluetooth üzerinden bağlantı kuruyor. Cihazın Samsung Galaxy Z Fold 3 ya da Samsung Galaxy Z Flip 2 ile beraber tanıtılması bekleniyor. Cihazda önceki versiyonda olduğu gibi aktif gürültü önleme sistemi çoklu mikrofon, Type-C şarj desteği ve Qi kablosuz şarj desteğine de sahip olması bekleniyor.


Samsung Galaxy Buds Pro işitme geliştirmeleri ile ilk güncellemesi karşımızda!Samsung Galaxy Buds Pro işitme geliştirmeleri ile ilk güncellemesi karşımızda!

PAYLAŞ