Samsung Galaxy Buds 2 görselleri sızdırıldı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Buds 2 görselleri sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-28 10:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli teknoloji şirketi Samsung’un yakın zamanda tanıtılacak olan kablosuz kulaklık ürünü olan Galaxy Buds 2, görselleri internette ortaya çıktı. Markanın Galaxy Watch 4 akıllı saat tasarımı da tanıtım öncesinde sızdırılan ürünler arasında olurken, şimdi ise Galaxy Buds 2’de bu ürünler arasındaki yerini aldı. Samsung Galaxy Watch 4 modelini de sızdıran 91 Mobiles, ayrıca yeni kablosuz kulaklık Samsung Galaxy Buds 2 için de resmi basın görsellerini paylaştı. Görsellere bakacak olursak pembe, siyah, beyaz ve yeşil olarak dört farklı renk seçeneğine sahip olan bu modellerin şarj özellikli hazne dışında kullanılmayacak gibi gözüküyor. Fotoğrafta da gözükeceği üzere kulak içi formunda geldiğini belirtelim.

Samsung Galaxy Buds 2 görselleri ortaya çıktı

Samsung Galaxy M22 detayları ortaya çıktıSamsung Galaxy M22 detayları ortaya çıktı

Daha önce de ortaya çıkan modellerin kod adı berry olarak geçerken, bu yeni kablosuz kulaklık model serisi özellikler noktasında çoklu bağlantı desteğine sahip durumda. Cihaz bu sayede aynı anda birden fazla cihaza bağlanabiliyor. Kulaklığın aynı zamanda Samsung harici cihazlar ile de uyumlu olduğunu belirtelim. Bağlantı noktasında Bluetooth Low Energy kullanan yeni Galaxy Buds 2 kablosuz kulaklık, kesin olarak ANC özelliğine sahip olarak geliyor. Sahip olduğu aktif gürültü engelleyici özelliğinin yanı sıra yüksek kaliteli telefon görüşmesi için iki adet mikrofon yer alan bu ürün, ne kadarlık bir pil ömrü ile geliyor henüz bilinmiyor.

Ancak Samsung’un ANC ile kullanımda kulaklıkların 4-5 saatlik bir kullanımı ve hazne ile ise 20 saatlik bir kullanıma erişmesi bekleniyor. Bildiğiniz üzere Samsung, 28 Haziran tarihinde MWC 2021 kapsamında bir etkinlik gerçekleştirecek. Bu etkinlik ile beraber daha çok akıllı saatlere odaklı olunacakken, şirketin Galaxy Buds 2 ailesini de etkinlik kapsamında lanse etmesi bekleniyor.  


Samsung Galaxy M22 çift sim ile gelebilirSamsung Galaxy M22 çift sim ile gelebilir
Samsung Galaxy S21 FE tanıtımı gecikebilirSamsung Galaxy S21 FE tanıtımı gecikebilir

PAYLAŞ