Samsung Galaxy Buds 2, Amazon'da görüldü - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Buds 2, Amazon'da görüldü

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-09 14:55:00
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Teknoloji dünyasının lider isimlerinden Samsung, yeni Bluetooth kulaklık modeli olan Samsung Galaxy Buds 2, Amazon'da ortaya çıktı. Samsung Galaxy Buds 2'nin özellikleri ve fiyatı belli oldu. 

Güney Kore merkezli teknoloji şirketi Samsung'un yakın bir zaman içerisinde kullanıcıların beğenisine sunacağı yeni kablosuz kulaklık modeli Samsung Galaxy Buds 2, geçtiğimiz günler içerisinde özellikleri ile adından söz ettirmişti. Şimdi ise Amazon'da yer alan Samsung Galaxy Buds 2, fiyatı da belli olmuş oldu. 

Xiaomi ikinci çeyrekte Samsung'u geçtiXiaomi ikinci çeyrekte Samsung'u geçti

Samsung Galaxy Buds 2'nin özellikleri

Samsung'un yakın bir tarih içerisinde düzenleyeceği Galacy Unpacked etkinliği kapsamında tanıtımını yapacağı Galaxt Buds 2 özelliklerini tanıtmadan önce ortaya çıkardı. Cihazın özelliklerine bakıldığında kablosuz özelliğini Bluetooth 5.2 desteği ile elde ettiği görülen Samsung Galaxy Buds 2, ortam sesi algılama ve aktif gürültü engelleme desteği gibi daha pek çok özelliğe sahiptir. Her bir kulakta üç adet mikrofon yer alıyor. Bu özelliği sayesinde kullanıcılar karşı taraftan gelen sesi çok net bir şekilde duyabiliyor. Yine her bir kulaklık içerisinde 11mm woofer ve 6.5mm tweeter taşıyan Galaxy Buds 2, Android tarafında Android 7.0 ve üzeri, iOS tarafında iOS 10 ve üzeri tüm cihazlara uyum içersinde çalışıyor.

472mAh pil kapasitesine sahip olan bir kutuya sahip olan Samsung Galaxy Buds 2, her kulaklık için 61mAh batarya özelliğine sahiptir. Cihazın kutusu ise Qi kablosuz şarj desteği ile beraber geliyor. Kulaklık bilindiği üzere kutunun içerisine konulduğunda şarj ediliyor. Pil ömrüne değinmek gerekirse ANC açıkken 5 saat pil ömrü sunan Buds 2, ANC kapalıyken 8 saate kadar pil ömrü dayanıyor. Şarj kutusu ise ANC açıkken 13 saat, ANC kapalıyken 20 saat ek kullanım sağlıyor. Ek olarak ise IPX7 ile suya dayanıklılık gösteren Samsung Galaxy Buds 2, 51,5 gram ağırlığında ve 50x50x28mm ölçülerine sahiptir.

Samsung Galaxy Buds 2'nin fiyat etiketi

Amazon listesinde yer alan Samsung Galaxy Buds 2, şu an için 149,99 Euro fiyat etiketine sahiptir. Satışı yapılan bölgelere göre farklılık gösterecek olan bu fiyat, ürünün kalitesine göre ideal olarak görülse de pahalı denilebilir. Cihaz hakkında elde edilen bilgiler şu an için sadece bunlarla kısıtlıdır. 

 


Galaxy S21 serisi Samsung'u mutlu etmiyorGalaxy S21 serisi Samsung'u mutlu etmiyor
Samsung Galaxy Buds 2'nin kutu açılışı sızdırıldıSamsung Galaxy Buds 2'nin kutu açılışı sızdırıldı
Samsung yeni çıkaracağı ürünlerinin Avrupa fiyatlarını açıkladıSamsung yeni çıkaracağı ürünlerinin Avrupa fiyatlarını açıkladı

PAYLAŞ