Samsung Galaxy Book Pro ve Pro 360 modellerini sızdırdı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Book Pro ve Pro 360 modellerini sızdırdı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-23 12:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli teknoloji üreticisi Samsung, sadece akıllı telefon değil dizüstü bilgisayar modelleri üzerinde de çalışmalarını sürdürüyor. Şimdi ise bu pazara yönelik iki yeni model üzerinde çalıştığı iddia edildi. Samsung Galaxy Book Pro ve Galaxy Book Pro 360 olarak göreceğimiz bu modeller sahip oldukları tasarım ve donanım özellikleri ile ön plana çıkacaklar. Samsung Galaxy Book Pro ve Galaxy Book Pro 360, şirketin Evan Blass tarafından sızdırılan son dizüstü cihazları oldu. Evan Blass’a göre 13 ve 15 inç boyutlarda gelecek olan bu dizüstü bilgisayar modelleri, iki farklı renk ile karşımıza gelecek. Birbirlerinden gövde farkı ile ayrılacak olan cihazlardan, Galaxy Book Pro 360 olan model tamamen katlanabilen bir menteşe sistemi ile gelecek. Bu sayede tablet formunda da kullanmak mümkün olacak.

Ayrıca dokunmatik ekran desteği ile stylus kaleme sahip olacak. Galaxy Book Pro ise standart bir laptop formunda olacak ve modeller işlemci güçlerini 11.nesil Intel işlemcilerden alacaklar. Ayrıca Nvidia MX450 ekran kartlı seçeneğin de yer alacağı belirtiliyor. Modern ve ince bir tasarım kasaya sahip olacak modellerin hangi pazarlarda olacağı ise henüz bilinmiyor.

Samsung Galaxy Watch 4 ve Active 4 saatleri için yeni sızıntılarSamsung Galaxy Watch 4 ve Active 4 saatleri için yeni sızıntılar

Samsung’dan iki yeni dizüstü bilgisayar modeli geliyor

Türkiye pazarında yer almaması beklenen bu modellerin yanı sıra Samsung Display, 90 Hz OLED ekranlara geçtiklerini geçtiğimiz aylarda duyurmuştu. Bu kapsamda Samsung Galaxy Book Pro serisinin 90 Hz OLED panel ile çıkış yapma ihtimali bulunuyor. Şirketin henüz üzerinde çalıştığı bu modellerde yüksek miktarda üretileceği için maliyetin eskiye oranla düşük olması bekleniyor. OLED ekranlı bu bilgisayar modellerinin siyahlar ve canlı renkler noktasında iddialı olması bekleniyor. Samsung’un burada OLED’in karakteristik yetenekleri ile kullanıcılarına iyi bir deneyim sunmayı hedeflediğini belirtelim.


Samsung Galaxy A72 özellikleri ve fiyatıSamsung Galaxy A72 özellikleri ve fiyatı
Samsung 4K , 2021 model monitörlerini duyurduSamsung 4K , 2021 model monitörlerini duyurdu

PAYLAŞ