Samsung Galaxy Book Go modelleri tanıtıldı      - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Book Go modelleri tanıtıldı     

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-05 13:00:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Samsung yeni Galaxy Book Go ve Galaxy Book Go 5G dizüstü bilgisayarlarını resmen tanıttı. Yeni modeller, Galaxy Book Pro için daha ekonomik bir seçenek arayanlara hitap edecek.

Samsung, tüm alanlarda etkin bir şekilde geliştirmelerini sürdürüyor. Şirket tarafından yapılan son tanıtımlarda yer alan iki cihaz Samsung Galaxy Book Go ve Samsung Galaxy Book Go 5G oldu. Galaxy Book serisinin yeni ve ekonomik modelleri olarak tanıtılan dizüstü bilgisayarlar, Qualcomm'un Snapdragon 7c Gen 2 ve 8cx Gen 2 5G sistemleri üzerine inşa edilmiş durumda. Windows 10 çalıştıran 14 inç dizüstü bilgisayarlar, şirketin amiral gemisi Galaxy Book Pro’ya göre daha düşük özelliklere sahip. Bu durum da fiyatlarda ciddi bir fark olmasını sağlıyor.

20 saate varan pil ömürlü Samsung Galaxy Book 220 saate varan pil ömürlü Samsung Galaxy Book 2

Samsung Galaxy Book Go ve Galaxy Book Go 5G fiyatları ne kadar?

Tanıtılan modellerden ilki olan Galaxy Book Go 10 Haziran itibariyle satışa sunulacak. Ancak Galaxy Book Go 5G serinin 2020 yılının sonuna doğru sunulması planlanıyor ve tarihi net değil. Galaxy Book Go modelinde ABD’de başlayacak ilk satışlarda etiket fiyatı 349 Dolar olarak belirlendi.

Yeni modellerin tanıtımında çok yüksek performans ya da güç vaat etmeyen Samsung, tüm Galaxy cihazları ile tam uyumlu yeni modellerinde mobil kullanımlarda ekonomik bir seçenek sunmak istiyor. Bu bakımdan Samsung kullanıcılarının diğer markaları tercih etmesi yerine günlük kullanımlarında tercihin Galaxy Book Go olması isteniyor. Galaxy serisi altında sunulan donanım ve cihazları sorunsuz bir şekilde kullanmak isteyenler için cazip olan Galaxy Book Go, aynı zamanda alt segment Chromebook modellerine karşı çok daha güçlü görünüyor.

Galaxy Book Go 5G özellikleri neler?

Galaxy Book Go’nun ön plana çıkan özellikleri şöyle;

Ekran: 14 inç 1920 x 1080 piksel çözünürlük desteği

İşlemci: Snapdragon 8cx Gen 2 5G

İşletim sistemi: Windows 10 Home

Galaxy Book Go özellikleri neler?

Bir alt model olan Galaxy Book Go özellikleri ise şöyle

Ekran: 14 inç 1920 x 1080 piksel çözünürlük desteği

İşlemci: Snapdragon 7c Gen 2

RAM: 4GB

İşletim sistemi: Windows 10 Home

Ağırlık: 1.38 kg





PAYLAŞ