Samsung Galaxy Bloom dikkat çekecek - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Bloom dikkat çekecek

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-11 03:35:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, katlanabilir akıllı cihaz sektöründe ilk etapta başarılı olamasa vazgeçmiş değildir. Galaxy S20 serisi ile beraber tanıtımı gerçekleşecek olan katlanabilir akıllı cep telefon Samsung Galaxy Fold 2 değil Samsung Galaxy Bloom ismi ile karşımıza çıkacak. 11 Şubat 2020 tarihi itibari ile Galaxy S20 serisi ile beraber tanıtımı yapılacak olan Samsung, tarafından tanıtımı yapılacak olan yeni katlanabilir akıllı cep telefonu, tahmin edildiği üzere Samsung Galaxy Fold 2 adı ile karşımıza çıkmayacak. Şirketin yeni katlanabilir akıllı cep telefonunun adı Samsung Galaxy Bloom adı ile raflarda yerini alacak. Cihazın adı bu şekilde belirlenmiş olsa da yüzde yüz böyle olacağı belli oldu ve yüksek ihtimal ile bu detay bu şekilde resmiyet kazanacak. 

Yeni katlanabilir akıllı cep telefonu Galaxy Fol'un devam niteliğinde karşımıza çıkacak. Şöyle ki cihaz yeni Motorola Raxr gibi dikey pozisyonda katlanarak karşımıza çıkacak. 2020 yılı içerisinde Galaxy Fold'da olduğu gibi yana açılan modelin, yanı gerçek Galaxy Fold 2 adlı cihazında gelmesinin beklendiği söyleniyor. Galaxy Bloom'un detaylarına baktığımızda ekranın üstünde plastik değilde insan saçı kadar ince bir yapıda esnek cam tercih edilmiş olup bu sayede kullanıcıya premium bir deneyim sunulacağı bekleniyor.

Tanıtımı yapılan Samsung SelfieType nedir?Tanıtımı yapılan Samsung SelfieType nedir?

Sağlam kaynaklardan elde edilen bilgilere göre söz konusu bu cihaz gücünü Snapdragon 855 işlemci sisteminden alacak. Güney Koreli şirket, yeni akıllı cihazında eski bir işlemci sistemi kullanarak fiyatı da daha uygun hale getirmeyi düşünüyor. Bu bilgi doğrultusunda yeni katlanabilir ekran özelliğine sahip olan akıllı cep telefonun diğerinde olduğu gibi 850 dolar gibi iddialı bir rakamla satışa sunulması bekleniyor. 

Samsung Galaxy Bloom gözleri üzerine çekecek

CES 2020 fuarında gizli bir şekilde çekilen görsel, Galaxy Bloom adlı akıllı cihazın tasarımı bir kez daha karşımıza çıkıyor. Cihaz hakkında daha önceki bilgiler gelen bu bilgiler ile beraber doğrulandı. Galaxy Bloom adlı akıllı cihaz daha şimdiden birçok kişiyi heyecanlandırdı. Bildiğiniz üzere Samsung, daha önce katlanabilir akıllı cep telefonu üretimi yaptı fakat sonucunda pek de başarılı olamadı. Şirketin bu şekilde bir deneme daha yapması ve bu sefer çok daha iddialı bir çalışmaya imza atması çok şirket adına son derece önemli bir durumdur.  

 


CES 2020’de Samsung 'un gizli sergilediği sürpriz telefonCES 2020’de Samsung 'un gizli sergilediği sürpriz telefon
Samsung 2019 kazancı için ilk açıklamaSamsung 2019 kazancı için ilk açıklama
Parmak izi okuyuculu Samsung T7 SSD modeli tanıtıldıParmak izi okuyuculu Samsung T7 SSD modeli tanıtıldı

PAYLAŞ