Samsung Galaxy A90'un Çentiksiz Ekranı Doğrulandı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy A90'un Çentiksiz Ekranı Doğrulandı

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-22 18:01:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli akıllı cep telefonu üreticisi Samsung tarafından üretilen Galaxy A90, Nisan ayında gerçekleşecek olan etkinlik ile resmi olarak tanıtılacak. S10 serisini duyurduğu Unpacked etkinliğinin ardından Samsung hız kesmeden akıllı cihazlarını piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Nisan ayında gerçekleşecek olan lansmanın gözdesi olarak görülen Galaxy A90, bekleyenleri şimdiden meraklandırıyor. Galaxy A90 Notchless Display tanımlaması ile karşımıza çıkıyor. Teknoloji devi Samsung, bu tanımın altına  çentiksiz ve çerçevesiz akıllı cihazları topluyor. 

Bu akıllı cihaz sektöründe büyük adımlar atarak ilerleyen Samsung'un radikal kararlar alarak ilerleme kat ettiğini görüyoruz. Uzun süre kavisli ekran ve 18:9 görüntü oranına sahip akıllı cihazlar üretmeye ısrarla devam eden firma bu yıl radikal değişiklik yaparak çentikli tasarım kullanımına geçiş yapmıştı. Bu yeniliğe geçiş yapmasına rağmen Samsung halen akıllı cihazların ekranlarında çentik olması taraftarı değil. Son ürettiği akıllı cihazlar ile piyasada adından bir hayli söz ettiren ve başarısını da herkese gösteren Samsung yakın zamanda yeni cihazı ile karşımıza çıkacak.

Uygun Bütçeli Galaxy A10 Yakında Aramıza KatılacakUygun Bütçeli Galaxy A10 Yakında Aramıza Katılacak

Samsung Galaxy A90'ın Özellikleri

Samsung'un yakın zamanda tanıtacağı Galaxy A90 modelli akıllı cihazı tasarım olarak bir ilke imza atma konusunda adım adım ilerliyoruz. Uygun fiyatlı bir amiral gemisi olmaya hazırlanan Galaxy A90 modeli ile ilgili detaylar her geçen gün daha da netleşerek geliyor Samsung kısa bir süre önce kendi resmi sitesinde yayınladığı ve daha sonra da kaldırdığı yeni görsel ile gündemde yer alan iddiaları doğruluyor. Elde edilen bilgilere baktığımız taktirde Galaxy A90 modelli amiral gemisinin Samsung'un ilk açılır kapanır kamera sistemine sahip olması bekleniyor. Diğer akıllı cihaz modellerine göre çok daha yenilikçi bir yapıya sahip olan cihazın kullanım şekli ve detaylı özellikleri merak konusu olmaya devam ediyor. Çeşitli sızıntılar doğrultusunda elde edilen bilgilere baktığımız taktirde Galaxy A90'ın yeni özellikler ile tasarlandığı görebiliyoruz. 

Galaxy A90 İlk Olma Özelliğini Taşıyor

Amiral gemisi sıfatına sahip olan bu yeni Samsung modelinin özel bir mekanizmalı çift kamera sistemine sahip olarak karşımıza çıkacak. Son derece yenilikçi ve teknolojik bir özellik olarak karşımıza çıkan kamera sistemi 180 derece dönebilen bir sistem üzerine kurulduğu için hem ön tarafta hem arka tarafta rahatlıkla kullanabilecek. Bu sayede telefonun ekranı çentiksiz ve çerçevesiz olacak. Cihazın gündem de yerini alan görselleri Galaxy A90 için Notchless Display şeklinde bir tanımlama yapılacağı yönünde olacak. Samsung kendi çentikli akıllı cep telefonları için Infinity Display tanımını kullanmaktaydı.10 Nisan itibariyle bu tanımın resmiyet kazanması bekleniyor. Şu an için Samsung Galaxy A90 ile ilgili donanımsal bir bilgi söz konusu değildir. Tahmin doğrultusunda değerlendirmek gerekirse Samsung Galaxy A90'ın Snapdragon 855 yonga seti, 48MP çözünürlüğünde ana kamera, 6GB, 8GB RAM, 128GB, 256GB depolama kapasitesi şeklinde özellikler ile geleceği düşünülüyor. Son zamanların en gelişmiş özellikli ve yenilikçi tasarımı ile karşımıza çıkmaya hazırlanan Galaxy A90 çok yakın zamanda piyasada yerini alacak. 

 


Samsung Galaxy A10 Tasarımı ve Fiyatı İle Memnun EdecekSamsung Galaxy A10 Tasarımı ve Fiyatı İle Memnun Edecek
Samsung Galaxy A10 Geliyor, Tüm DetaylarSamsung Galaxy A10 Geliyor, Tüm Detaylar
Samsung Galaxy A10'un Fiyatının Uygun Olacak MIı?Samsung Galaxy A10'un Fiyatının Uygun Olacak MIı?

PAYLAŞ