Samsung Galaxy A90 Özellikleri Ortaya Çıktı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy A90 Özellikleri Ortaya Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-16 16:25:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Koreli şirket Samsung sadece amiral gemisi modelleri ile değil orta segmentte sunacağı cihazlar ile de güçlenmeyi hedefliyor. Hali hazırda pazarda yer alan Galaxy J ve Galaxy A serisi gibi modelleri güncelleyecek olan şirket 2019’da orta seviye modeller için Galaxy M serisi cihazlarını sunması bekleniyor. Şimdi ise Galaxy A90 modeline dair bazı detaylar ortaya çıktı ve güncellenmesi beklenen yenilikçi Galaxy A 2019 serisi neler sunacak gelin detaylarına bakalım. 20 Şubat tarihi ile beraber Samsung’un en yeni amiral gemisi modeli olan Galaxy S10 serisinin tanıtımı yaklaşırken, diğer yandan yeni Galaxy M ve Galaxy A ailelerine dair detaylar da görmeye devam ediyoruz.

Samsung Galaxy A90 Özellikleri

Samsung Galaxy S10 teknik özellikleri belli oldu!Samsung Galaxy S10 teknik özellikleri belli oldu!

Üç farklı model olarak gelmesi beklenilen Galaxy A serisinin bu noktada Galaxy A50, Galaxy A70 ve Galaxy A90 olarak piyasaya giriş yapması bekleniyor. Şimdi ise söz konusu bu modellerden birisi olan Galaxy A90 modeliyle alakalı bazı detaylar ortaya çıktı. Sammobile kaynaklı verilere göre bu yeni modelin gümüş, siyah ve altın olarak üç farklı renk seçeneğini göreceğiz. A90 modelinde 6 ve 8 GB RAM olarak iki farklı RAM seçeneğinin yer alması beklenirken dahili depolama tarafında ise 128 GB’lık bir yapı bizleri karşılayacak. Tasarım tarafında ise Galaxy M serisinin Infinity-V ekrana sahip olması bekleniyor.

Merak edilen Samsung Galaxy M serisi detayları geldi

Bu yeni seri hakkında şuan için bilinen detaylar bunlardan ibaret. 2019’da karşımıza çıkacak olan hem Galaxy A hem de Galaxy M serisinin şuan için piyasada yer alan Galaxy J ve eski Galaxy A serilerinin yerine geçmesi bekleniyor. Özellikle bu modeller yenilikçi tasarımları ile yeni jenerasyona uygun bir akıllı telefon serisi olacak. Modellerin tanıtım tarihi ise henüz belli olmuş değil.


Merak edilen Samsung Galaxy M serisi detayları geldiMerak edilen Samsung Galaxy M serisi detayları geldi
Android Pie güncellemesi Galaxy Note 9 cihazları için ertelendi!Android Pie güncellemesi Galaxy Note 9 cihazları için ertelendi!
Samsung Galaxy S10'un satış fiyatı belli oldu!Samsung Galaxy S10'un satış fiyatı belli oldu!

PAYLAŞ